Haperot – metsiemme kulinaristiset aarteet

12.-13.8.2017

sienipoytaSuomen metsiin kätkeytyy suuri salaisuus – lukematon määrä erilaisia haperolajeja. Moni kantarellien perässä juokseva tallaa jalkoihinsa nämä huikeat kulinaristiset aarteet. Lähde mukaan makujen ja tuoksujen täyteiselle viikonlopulle suomen ykkössieniasiantuntijoiden Lasse Kososen ja Jarkko Korhosen kanssa. Mukana viikonlopussa myös intohimoinen sienten harrastaja ja Hotelli Punkaharjun emäntä Saimi Hoyer.

Haperoiden kautta sinulle avautuu aivan uusi makujen ja tuoksujen maailma. Viikonloppuna sieniä syödään eri muodoissa ja mukaan tarttuu varmasti myös monta uuttaa tapaa valmistaa sieniruokia. Viikonlopun kruunaa ainutlaatuinen keittiömestari Mikko Lahtisen suunnittelema viiden ruokalajin sieni-illallinen.

Hinta

200€/hlö
Hinta sisältää ohjelman ja ruokailut.
Majoitus lisämaksusta.

Viikonlopun toteutuminen edellyttää 15 hengen osallistumista.

Varaukset ja tiedustelut

+358 15 511 311