Helena Åhman ja Saimi Hoyer sekä puhuva miesvieras 11.4.2019

VOIMA – ROHKEUS – LUOVUUS

Poliisin Karhu-ryhmän entinen operatiivinen johtaja, Suomen ainoa löytöretkeilijä ja palkittu luovuus- ja bisnesvaikuttaja – näitä esiintyjiä et halua missata!

 

 

Puhuja-alan kirkkaimmat tähdet ja monipuoliset tarinankertojat Helena Åhman ja Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer kutsuvat kolmena torstai-iltana mielenkiintoisen miehen jakamaan kanssaan tarinoita sekä pohtimaan ihmismielen mahdollisuuksia.

Luvassa on inspiroivaa keskustelua kolmen vaikuttavan teeman alla. Tule mukaan kuuntelemaan – tai halutessasi myös osallistumaan! Ilta soveltuu loistavasti yritysryhmille, mutta myös kaikille mielenkiintoisista tarinoista kiinnostuneille.

11. huhtikuuta VOIMA – matka mielen saloihin
Saimin ja Helenan vieraana FT Harri Gustafsberg, poliisin Karhu-ryhmän entinen operatiivinen johtaja ja mielen valmentaja. Helena, Saimi ja Harri puhuvat tässä illassa ihmismielen saloista, sen valtavista mahdollisuuksista, voimasta ja myös pimeästä puolesta – kukin omasta näkökulmastaan, yhdessä ja erikseen. Mitä ihmiselle tapahtuu paineen alla, ja miten hankalissa tilanteissa voi selviytyä?

Lipun hinta: 54 euroa. Lipun hintaan sisältyy lasi viiniä ja juustolautanen. Vaihtoehtona on kolmen ruokalajin illallinen, jolloin lipun hinta on 90 euroa, sis. illan ohjelman, illallisen ja viinilasillisen.

Voit myös jäädä yöksi hintaan 170 euroa / 2 hh kun huoneessa majoittuu kaksi. Sisältää majoituksen, illan ohjelman, 3 ruokalajin illallinen ja viinilasillinen sekä aamupala.

***

Tulossa myöhemmin:

Kesäkuu
13. kesäkuuta ROHKEUS
Saimin ja Helenan vieraana Suomen ainoa löytöretkeilijä Pata Degerman. Miltä tuntuu, kun jääkarhu tuijottaa pari metrin päässä? Mikä on Sinun arjen jääkarhusi, ja mitä kannattaa tehdä, kun kohtaa jonkun pelottavan asian? Helena, Saimi ja Pata kertovat omia kokemuksiaan paitsi löytöretkeilystä, myös vaikeiden tilanteiden kohtaamisesta, peloista, rohkeudesta ja itsensä ylittämisestä – tämän ajan tärkeistä taidoista.

Syyskuu
LUOVUUS – syksyn vieraamme on bisnesantropologi André Noël Chaker. Tässä illassa puhumme mahdollisuuksien löytämisestä epätodennäköisistäkin paikoista, näkökulman kääntämisestä ja vaikuttamisesta. Luovuus liittyy avoimuuteen, ennakkoluulottomaan ajatteluun, intuitioon ja ideointikykyyn, mutta miten näitä taitoja voi jalostaa? Miten mieltä voi sparrata näkemään uudella tavalla? Miksi uuden luomiseen liittyvät tunteet ovat joskus hankalia?

Kaikki kolme tilaisuutta yhteensä 162 euroa.

***

Tiedustelu ja varaukset:

Puhelin 015 511 311

Sähköposti