Hotelli Punkaharju ohjatut joogatunnit

Tule nauttimaan lempeästä liikkeestä, oman kehon kuulostelusta ja pysähtymisestä hetkeen kauniin kesäisen luonnon keskellä. Vihreyttä, kesän ääniä ja läsnäoloa. Kesän aikana tehdään harjoituksia metsässä, laiturilla ja kovan sateen kohdalle sattuessa tunnelmallisessa Keisarinnan salissa. Joogatunnit ovat avoimia kaikille.

Osallistumalla kesän ohjatuille tunneille teet hyvää itsellesi, mutta samalla autat myös luontoa. Jokaisesta osallistumismaksusta ohjautuu  1 € norppien suojeluun.

Herättelevä aamujooga klo 8-9

Pe 6.7. ja pe 13.7,  la 7.7. ja la 14.7. ja su 8.7. ja su 15.7.

Rauhallisesti virtaava vinyasa slow harjoitus tehdään hitaassa temmossa, hengitystä seuraten. Voimaa, kestävyyttä ja meditatiivista liikettä. Tunti sopii kaikille.

Yin jooga klo 17.30-18.30 pe 6.7. ja pe 13.7.

Yin jooga on hiljaista, rauhallista ja syvää. Yin on mielen hiljentämistä, asennoissa viivytään pitkään. Yin on pysähtymistä hetkeen omaa kehoa kuulostellen. Tunti sopii kaikille.

Pilates klo 15-16 la 7.7. ja la 14.7.

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa vatsalihaksiasi ja keskivartoloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä vaikuttaa selän hyvinvointiin. Pilates sopii kaikenikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Tule nauttimaan lempeästä liikkeestä, oman kehon kuulostelusta ja pysähtymisestä hetkeen kauniin kesäisen luonnon keskellä. Vihreyttä, kesän ääniä ja läsnäoloa. Kesän aikana tehdään harjoituksia metsässä, laiturilla ja kovan sateen kohdalle sattuessa tunnelmallisessa Keisarinnan salissa.

Osallistumalla kesän ohjatuille tunneille teet hyvää itsellesi, mutta samalla autat myös luontoa. Joogatunnin hinta on 15 €. Jokaisesta osallistumismaksusta ohjautuu  1 € norppien suojeluun. Joogatunnit ovat avoimia kaikille.

Ota oma matto mukaan (hotellilla muutamalle lainamatto). Ilmoittautumiset tai 015 511 311.

Nina Massa

Nina on lempeä ja läsnäoleva pilates- ja joogaohjaaja. Nina ohjaa päätoimisesti työkseen erilaisia keho- & mielitunteja omalla salillaan Kuopiossa. Nina on koulutukseltaan fysioterapeutti ja on erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan. Ryhmiä Nina on ohjannut jo 20 vuotta. Takana on satoja tuntia joogakoulutuksia ja vuoden pilates-opinnot Somatic Studiolla. Täkeimmiksi opettajikseen Nina kokee Slow Flown kehittäjän J. Brownin, Yin- kouluttaja Joe Barnettin sekä Pilates-kouluttaja fysioterapeutti Jarmo Ahosen.  Kouluttautuminen jatkuu yhä, tällä hetkellä Nina osallistuu Janne Kontalan kahden vuoden mittaiseen Slow yoga- koulutukseen.

Punkaharju on Ninalle rakas paikka. Nina on viettänyt 20 vuotta Punkaharjulla aikaa, lähinnä kesäisin. Paikka on mitä parhain pysähtymiseen ja kehon sekä mielen rauhoittamiseen. Hotelli Punkaharju ja sen ympäristö tarjoavat täydelliset puitteet tähän. Luonto hellii kaikkia aisteja. Lämpimästi tervetuloa viettämään ihanaa kesää joogan ja pilateksen parissa Punkaharjulla! Jos haluat tietää lisää tuntisisällöistä, ota yhteyttä Ninaan ().

”the quiter you become, the more you can hear”