Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikot 16.2.-11.3.2018

Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikoilla pääset nauttimaan luonnosta, urheilusta ja rentouttavasta joogasta lumisissa harjumaisemissa!

Hiihtoa, retkiluistelua, lumikenkäilyä, saunayogaa, lempeää joogaa… tai ihan vaan höyryävän kaakaon juomista kirjan äärellä viihtyisässä hotellihuoneessa. Muokkaa hiihtolomastasi juuri itsellesi sopiva! Olemme suunnitelleet hiihtolomaviikoille viikko-ohjelman, josta voit valita itsellesi ja perheellesi mieluisaa tekemistä – tai olla tekemättä yhtään mitään ja vain nauttia olostasi.

Ohjatuilla lumikenkäretkillä pääset tutustumaan harjualueen luontoon ja nauttimaan raikkaasta talvi-ilmasta ja lämpimästä kaakaosta upeissa maisemissa. Lumikenkäilyn lisäksi hotellin läheisyydessä voi omatoimisesti hiihtää tai retkiluistella merkityillä ja hyvin huolletuilla reitellä. Voit tutustua hiihtoreitteihin etukäteen täällä ja retkiluistelureitistöön täällä. Perheen pienimmille viikko-ohjelmassa on suunniteltuna lasten pulkkamäenlaskua sekä ulkotouhuiluita.

Hotellilla on myös päivittäin tarjolla lempeää joogaa, joka aukaisee lihasten solmut ja rentouttaa mielen. Tiistaisin ja keskiviikkoisin voit kokeilla myös rentouttavaa saunayogaa!

Hiihtolomaviikoilla ravintolassa tarjoillaan arkisin keittolounasta klo 12-15. Ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Katso Hotelli Punkaharjun majoitustarjous hiihtolomaviikoille!

Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikkojen ohjelma:

Hinnat:
Jooga 15€/hlö

Ohjattu lumikenkäretki 35€/hlö (sis. kuuman kaakaon)

Saunayoga 25€/hlö (sis. pyyhkeen, virkistävän yrttijuoman)

Saunavuorot ja lasten pulkkamäki ovat ilmaisia hotellin vieraille.

***

Ohjatut retkiluisteluretket toteutetaan, jos osallistujia on vähintään viisi.

***

***

Lisätiedot ja varaukset: 015-511 311 /