Jorma Uotinen – Pariisin taivaan alla 24.2.2018

Supersuosittu tanssija, laulaja ja koreografi saapuu tähdittämään Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikonloppua showllaan!

Supersuosittu tanssija, laulaja ja koreografi Jorma Uotinen saapuu tähdittämään Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikonloppua tarinoillaan ja laulullaan! Mittavan uran taiteen parissa tehnyt Uotinen viihdyttää meitä kertomuksillaan elämästä, taiteesta, tanssista ja taiteilijan uransa hienoista ja vaikeistakin hetkistä. Keskustelussa mukana on Saimi Hoyer, jonka yhteinen tie Uotisen kanssa vie vuosien taakse. Keskustelun jälkeen kuullaan “Pariisin taivaan alla”-konsertti.

“Konsertissa on lauluja, jotka ovat kulkeneet mukanani jo niiltä vuosilta kun tanssin Pariisin Oopperassa. Edith Piaf, Jaques Brel, Leo Ferre ja Juliette Greco ovat innoittaneet minua.

Tulkinnoissani pyrin musiikin ja tekstin kautta koskettamaan vastaanottajan syvimpiä tuntoja rakkaudesta, ilosta, surusta. Konsertti on yksi tapa nähdä ja tulkita maailmaa, elämää, meitä itseämme. ” -Jorma Uotinen

Säestäjänä toimii Jari Hakkarainen.

***

Esitys alkaa klo 21:00, ja kestää noin 2,5 tuntia (sisältää väliajan). Ennen esitystä on mahdollista syödä kolmen ruokalajin illallinen klo 18:00.

***

Lippuhinta: 30€

3 ruokalajin illallinen: 48€

***

Varaukset ja tiedustelut: 015-511 311 /