Kari Hietalahden, Tommi Korpelan ja Juha Taskisen Kalagaala 28.10.2017

Tervetuloa kuuntelemaan tuttujen kalastajien kalajuttuja illallisen äärelle!

Mukana illassa näyttelijät ja intomieliset valikoivat kalastajat Tommi Korpela ja Kari Hietalahti, Hyvä katiska-hankkeen vetäjä Juha Taskinen sekä hankkeen tukija Nesslingin säätiön tutkimuspäällikkö Minttu Jaakkola.

Kari Hietalahti ja Tommi Korpela ovat tuttuja uudesta kalastussarjastaan Incredible Fishing With Hissu & Tommi. Illan aikana kuullaan heidän tarinoitaan ja nähdään videoita maailman ihmeellisiltä kalavesiltä. Tommi Korpela näyttelee syksyn huikean suosion saaneessa uutuuselokuvassa Ikitie, joten kalojen lisäksi saatetaan luiskahtaa myös elokuvan puolelle näiden puheliaiden kalaveikkojen kanssa.

Kalatarinoiden lomassa Juha Taskinen ja Kari Hietalahti kertovat Hyvä katiska-hankkeesta. Kärkiajatuksena Hyvä Katiska-hankkeessa on valmistaa hyvin pyytäviä, helppotekoisia (ja norppaturvallisia) katiskoita sekä jakaa tietoja ja vinkkejä katiskakalastuksesta Saimaan alueen asukeille. Minttu Jaakkola kertoo Nesslingin säätiön näkökulmasta miksi Hyvä Katiska-hanke on säätiön kannalta niin erinomainen hanke. Illan juontaa hotellin oma Saimi, ja saatetaanpa illan aikana myöskin perehtyä ihan paikan päällä norppaturvallisen katiskan tekemiseen.

Kaiken kalastamisesta puhumisen lomassa tietenkin tarjoillaan upea kolmen ruokalajin kala-illallinen, jonka pääruokana on norppaturvallisella katiskalla pyydettyä ahventa!

***

Hinta: 55€ (sisältää ohjelman ja 3 ruokalajin illallisen)

Ilta alkaa klo 19:00

***

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 015-511 311 /