Majoituspaketit

 

RAKKAUSLOMA: Oma nuppu kainaloon ja hetkeksi arkea karkuun Suomen kauneimpaan lemmenhuvipuistoon, Hotelli Punkaharjuun. Yöpyminen valintasi mukaan joko sviitissä tai Korento-huoneessa, jossa teidät vastaanottaa shampanjapullo. Romanttinen iltakävely Topeliuksen polulla Hotelli Punkaharjun eväskassin kera, pussailua pususillalla ja rentouttava rantasaunavuoro, kuohuvilla kilistely sekä ihana viiden ruokalajin illallinen spesiaalilla kattauksella ja jaettavalla jälkiruoalla.

15.2.-3.3. Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle hintaan 519e (sis. Hotelli Punkaharjun lounaan) ja 4.3.-31.3. hintaan 479e.

Sisältää: yö sviitissä tai Korento-huoneessa, 5 ruokalajin illallinen, aamupala, shampanjapullo, kävelyreittikartta ja eväät, saunavuoro.

***

TALVILOMA: Täytä perheesi talviloma henkeäsalpaavilla maisemilla, uskomattomilla ulkoilumahdollisuuksilla, Hotelli Punkaharjun ikimuistoisilla ravintolakokemuksilla, kodikkaan tyylikkäillä hotellihuoneilla sekä rennolla, mutta touhukkaalla lomatunnelmalla Hotelli Punkaharjun ja jylhien honkien huomassa.

Nauti rantasaunan löylyistä, vietä päivä aktiviteettien täyteisessä Suomen metsämuseo Lustossa, hiihdä, retkiluistele, lumikenkäile, pulkkaile tai potki potkukelkkaa, illallista ja ihaile lumista maisemaa.

Pääset auton lisäksi myös junalla lähes hotellin ovelle saakka. Retretti-junaseisakki sijaitsee hotellista n. 700 metrin rantareitin päässä.

15.2.-3.3. hintaan 540e sis. 2 aikuista. 4-7 -vuotiaat lapset 25e, 7-12 -vuotiaat lapset 40e, max 3 lasta aikuisten kanssa samassa huoneessa (lounaat Hotelli Punkaharjussa).

4.3.-31.3. hintaan 528e sis. 2 aikuista. 4-7 -vuotiaat lapset 20e, 7-12 -vuotiaat lapset 35e, max 3 lasta aikuisten kanssa samassa huoneessa (lounaat Museoravintola Nilassa).

Sisältää: 2 yöpymistä päärakennuksessa, aamupala, lounas ja illallinen, lumikenkäretki, ulkoilua omaan tahtiin (hotellin pulkkia käytettävissä), saunavuoro, aamupala ja lounas.

***

VILLIYRTTI- JA SIENIRETRIITTI: Villiyrtti- ja sieniretriitit sisältävät yhteensä 4 tuntia teoriasta ja käytännöstä koostuvia luentoja ja retkiä, sääolosuhteet huomioon ottaen.

Retriitit järjestetään perjantaista sunnuntaihin ja niiden hinta on huhtikuussa 353e/2hh per henkilö (503e/2hh kun yksi majoittuja), 443e/1hh ja 323e/metsähuone per henkilö kun 2 majoittujaa, 443e/metsähuone per henkilö kun yksi majoittuja. Toukokuusta juhannukseen 373e/2hh per henkilö /543e/2hh kun yksi majoittuja), 503e/1hh.

Villiyrtti- ja sieniretriitit soveltuvat myös perheille – pyydä tarjous räätälöitynä omalle seurueellesi!

Hinta sisältää 2 yötä, perjantain saunajoogan ja saunavuoron, yhteensä 4 tuntia villiyrtti- ja sieniopastusta, saunavuoron ja villiyrttihoidon, lauantain 4 ruokalajin illallisen.
Lisätietoja retriitistä.