Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Haperot – metsiemme kulinaristiset aarteet 12.-13.8.2017

Suomen metsiin kätkeytyy suuri salaisuus. Lähde mukaan makujen ja tuoksujen täyteiselle viikonlopulle suomen ykkössieniasiantuntijoiden Lasse Kososen ja Jarkko Korhosen kanssa. Mukana viikonlopussa myös intohimoinen sienten harrastaja ja Hotelli Punkaharjun emäntä Saimi Hoyer.

Lue lisää.

Lauri Tähkä Olavinlinnassa 18.8.2017

Lauri Tähkä esiintyy Olavinlinnassa 18.8.2017!

Hotelli Punkaharju tarjoaa Laurin keikalle majoituspaketin 18.-19.8.
Paketin hinta
170 € / henkilö kahden hengen metsähuoneessa
210 € / henkilö kahden hengen hotellihuoneessa

Paketti sisältää majoituksen, keikkalipun, edestakaisen kuljetuksen Olavinlinnaan sekä herkullisen aamiaisen. Varaa paikkasi ajoissa! Nämä liput menevät nopeasti.  🙂

Lähtö Hotelli Punkaharjulta klo 18.00
Paluu konsertin päätyttyä

Vastuullinen matkanjärjestäjä Linja-autoliike S. Kosonen Oy

Varaukset ja tiedustelut

+358 15 511 311

Kaikki paitsi sienestys on turhaa 26.-27.8.2017

Hotelli Punkaharjun ensimmäinen sieniviikonloppu syksyllä 2016 oli monelle mielenräjäyttävä kokemus. Viime vuoden malliin lähdemme nytkin sienimetsään huippuasiantuntijoiden Tea von Bonsdorffin ja Jarkko Korhosen sekä Punkaharjun innokkaimman sienestäjän Saimin matkassa.

Lue lisää.

Syksyn sienisato talteen 16.-17.9.2017

Vielä on syksyä ja sieniä jäljellä. Syksyn viimeinen sieniviikonloppu keskittyy myöhäissyksyn sieniin ja sienisadon säilömisen saloihin.  Viikonlopun asiantuntijaksi saapuu sienipikkelssin kuningattareksikin tituleerattu Marttaliiton Arja Hopsu-Neuvonen. Mukana viikonlopussa myös intohimoinen sienten harrastaja ja Hotelli Punkaharjun emäntä Saimi.

Lue lisää.

Lempeä joogaviikonloppu 22.-24.9.2017

Kesän jälkeen on hyvä hetki pysähtyä, kuunnella hetki hiljaisuutta ja ladata akut valmiiksi tulevaa talvea varten. Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow  sekä saunayoga.

Lue lisää.

Lempeä joogaviikonloppu 3.-5.11.2017

Syksyllä Hotelli Punkaharjulla rentoudutaan joogan merkeissä kahtena viikonloppuna. Kesän jälkeen on hyvä hetki pysähtyä, kuunnella hetki hiljaisuutta ja ladata akut valmiiksi tulevaa talvea varten. Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow  sekä saunayoga.

Lue lisää.