À la carte

a´la carte menu tarjolla 4.6.-31.8.

klo 18-21 (ma-to)

klo18-22 (pe-la)

 

Menu

Tartar Pesolan Pihvilihan naudasta, ketunleipää ja sienikreemiä

Beef tartar with wood sorrel and wild mushroom crema

*

Sikurirousku-lientä, keltuaista, metsäsieniä ja nokkos-financier

Candy cap consommé with egg yolk, wild mushrooms and nettle financier

*

Saimaan kuhaa, kauden kasviksia, borlottipapuja ja valkoviini-voikastike

Pike perch from Saimaa with summer vegetables, borlotti beans and beurre blanc

*

Raparperia ja minttua

Rhubarb and mint

53 €

 

Lisäannokset menun kanssa

Extra courses served with the menu

Punajuurisorbet, paahdettua punajuurta ja lakritsijuuricrumble

Beetroot sorbet with roasted beetroot and licorice root crumble

8 €

Metsäsienirisotto, pikkelöityjä kantarelleja ja kuusenkerkkää

Wild mushroom risotto with pickled chantarels and spruce sprouts

9 €

Kappelin juustolan Loreley, tomaattihilloa ja salaattisikuria

Loreley white mold cheese from Kappeli cheese farm with tomato jam and chicory

8 €

Käytämme paljon raaka-aineita lähituottajilta ja metsistä, tästä johtuen menu saattaa elää päivän tarjonnan mukaan.