À la carte

a´la carte menu 1.11. alkaen

klo 18-21 (pe-la)

 

Menu

 

Tartar Pesolan Pihvilihan Charolais-naudasta, mustatorvisieniä ja kuusenkerkkää

Charolais beef tartar from Pesolan Pihviliha w. black trumpet mushrooms & spruce 

* 

Maa-artisokkakeittoa ja herkkutattia

Jerusalem artichoke soup & cep 

* 

Kananpoikaa, parsakaalia ja paahdettu kanaliemi

Chicken w. broccoli & roasted chicken jus 

* 

Mustikoita, oliivia ja meiramijäätelöä

Blueberries w. olive caramel & marjoram ice cream

53 €

 

Lisäannokset menun kanssa:

Paahdettua punajuurta, punajuurisorbet ja vuohenjuustoa

Roasted beetroot w. beetroot sorbet & goat cheese 

9 €

Hotelli Punkaharjun metsäsienirisotto

Wild mushroom risotto

10 €

Valikoima kotimaisia juustoja ja omenachutneyta

Selection of Finnish cheeses & apple chutney

12 €

Chef Mikko Lahtinen