À la carte

a´la carte menu 1.9. alkaen

klo18-21 (pe-la)

 

Menu

Pesolan Pihvilihan Charolais-nautaa, siitakesieniä, kaalia ja piparjuurta

Charolais beef from Pesolan Pihviliha w. shiitake, cabbage & horseradish

*

Puruveden muikkuja ja pähkinävoi-hollandaise

Vendace from Puruvesi w. beurre noisette hollandaise

*

Saimaan kuhaa, kyssäkaalia, härkäpapuja ja rosmariinia

Pike perch from Lake Saimaa w. kohlrabi, fava beans & rosemary

*

Suklaata, herkkutattia ja kaakaota

Chocolate w. porcini & cacao

 

53 €/hlö

 

Lisäannokset menun kanssa:

 

Fermentoitua punajuurta, punajuurisorbet ja vuohenjuustoa

Fermented beetroot w. beetroot sorbet & goat cheese

8 €

Hotelli Punkaharjun metsäsienirisotto

Wild mushroom risotto

9 €

Kappelin juustolan Illusia-sinihomejuustoa ja kurpitsaa

Illusia blue cheese from Kappelin Juustola w. pumpkin

9 €