Illallismenu

Kevään 2019 neljän ruokalajin illallismenu

klo 18-21 (pe-la)

 

 Menu

Savumuikku ”caesar”

Smoked vendace ”caecar”

 ***

Parsakeittoa, mantelia ja lakritsijuurta

Asparagus soup w. almond & licorice root

***

Pesolan pihvitilan härkää, porkkanaa ja pähkinävoiemulsio

Beef from Pesolan Pihvitila w. carrots & beurre noisette emulsion

***

Parsajäätelöä, basilikabavaroise ja pistaasikakkua

Asparagus ice cream w. basil bavaroise & pistachio cake

53 €/hlö

Tarjoilemme illallista myös tiistaista-torstaihin ennakkovarauksesta hotellivieraille sekä seurueille.

Käytämme paljon raaka-aineita lähituottajilta ja metsistä, tästä johtuen menu saattaa elää päivän tarjonnan mukaan.

Varaukset ja tiedustelut:

015 511311, Welcome@hotellipunkaharju