Rohkeutta ja unelmia- viikonloppu 6.-8.4. Isäntänä Jani Toivola

“Oman elämäni merkittävimmät käänteet ovat syntyneet hetkistä, joissa olen uskaltanut näyttää itsestäni ne puolet, joita olen eniten pelännyt. Puolet joiden vuoksi olen ajatellut etten voi, en saa, en uskalla, en osaa.”

-Jani Toivola

 

Viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetty Rohkeutta ja unelmia-viikonloppu nyt toiveuusintana Hotelli Punkaharjussa! Ensimmäisen viikonlopun suosio ja hyvät palautteet osallistujilta teeman mukaisesti rohkaisivat meitä järjestämään viikonlopun uudestaan – rohkenetko sinäkin osallistua?

Miten sinä haluaisit tulla nähdyksi? Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Jokaisella meistä on oikeus omaan tarinaan. Miten oppia luottamaan tuohon ainutlaatuiseen elämäntarinaan ilman pelkoa ja häpeää? Rohkaistua näkemään uusia mahdollisuuksia ja avaamaan uusia ovia. Osallistua elämään omana kokonaisena itsenään.

Tervetuloa viettämään kanssani hyvän olon viikonloppua lapsuuteni kesien henkeäsalpaaviin maisemiin Punkaharjulle! Luvassa keskusteluja, hiljentymistä, lempeitä harjoituksia, joogaa, rakkaudella tehtyä ruokaa ja pala kauneinta Suomalaista luontoa.

Jani Toivola julkaisi syksyllä 2016 esikoiskirjansa MUSTA TULEE ISONA VALKOINEN. Omaelämänkerrallinen teos käsittelee koskettavalla ja humoristisella otteella identieettiä ja ihmisenä olemista. Toivola valittiin vuonna 2012 vuoden puhujaksi. Helmikuussa 2018 julkaistiin Janin toinen teos KIRJA TYTÖLLENI (wsoy). Kirja käsittelee jälleen omakotaisesta ja inhimillisestä näkökulmasta vanhemmuutta. Hän on 4-vuotiaan tyttärensä ylpeä ja onnellinen isä sekä Suomen ensimmäinen tummaihoinen kansanedustaja. Toivola tunnetaan myös näyttelijänä sekä juontajana.

”Rohkeus on ennen kaikkea uskallusta kulkea itsensä matkassa. Uskallusta etsiä, kysyä ja löytää. ”

***

“Suosittelen myös lämpimästi. Varoitus tosin: Osallistumisen jälkeen kanssaihmiset ja tulevaisuus kaikkineen saattavat näyttäytyä kokonaisvaltaisesti huomattavan erilaisena kuin aiemmin.”

“Todella vahva suositus! Uskalla kokea jotain jota et varmasti tule ikinä unohtamaan ❤️”

“Janilla on ihanan voimakas ja lämmin läsnäolo. Viikonloppu loi turvallisen ja kannustavan tilan uskoa omaan tarinaan-suosittelen!”

“Meillä ainakin oli IHAN HUIKEA viikonloppu Hotelli Punkaharjussa. Suosittelen tätä koko sydämeni pohjasta kaikille, jotka haluavat kokea jotain niin maagista, ettei sitä voi sanoin selittää.”

Palautteita ensimmäisestä Rohkeutta ja unelmia-viikonlopusta

***

Rohkeutta ja unelmia-viikonlopun sisältö:

         Perjantai 6.4.

 • saapuminen
 • Ensimmäinen yhteinen kohtaaminen klo 18:30
 • Yhteinen illallinen 19:30
 • Illallisen yhteydessä vapaamuotoista keskustelua ja tutustumista. Jani Toivola alustaa tulevan viikonlopun kulkua.

Lauantai 7.4.

 • Aamu meditaatio/rentoutus (vapaaehtoinen)
 • Aamiainen
 • Yhteinen aamupäivän sessio klo 10-12
 • Lounas klo 12-13
 • Sessio jatkuu klo 13-15
 • Omaa aikaa klo 15-19. Tänä aikana on mahdollisuus saunoa rantasaunalla, istua villasukat jalassa keinutuoliterassilla ja nauttia rauhasta, kävellä harjutien poluilla alkavaa kevättä ihastellen tai jatkaa keskusteluja muiden kanssa. Ihan mikä itsestä tuntuu hyvältä. Mahdollisuus osallistua saunajoogaan klo 17-18.
 • Illallinen klo 19:00

        Sunnuntai 8.4.

 • Aamu meditaatio/rentoutus (vapaaehtoinen)
 • Aamiainen
 • Viimeinen yhteinen sessio klo 9:30-11.30
 • kotiinlähtö

 

***

Hinta:

510€ / 1 hengen huoneessa

405€ / hlö 2 hengen huoneessa

355€ / hlö Keisarinna suite

335 € /hlö Keisarinnan 2 hengen huoneessa

550€ / kun yksi henkilö majoittuu 2 hengen huoneessa yksin

450 € / kun yksi henkilö majoittuu yksin Keisarinnan 2 hengen huoneessa

220€ / ilman majoitusta (huom! ei sisällä aamiaisia)

Hinnat sisältävät viikonlopun ohjelman, ohjelman mukaiset ruokailut sekä majoituksen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

***

Tiedustelut ja varaukset:
015-511 311/