Syyslomatarjous lokakuulle!

Tartu Hotelli Punkaharjun syyslomatarjoukseen ja tule rentoutumaan kansallismaiseman äärelle!

Haluaisitko viettää syyslomaa tai pidennettyä viikonloppua luonnon äärellä, nauttien ruskan väreistä ja hiljaisuudesta? Pyöräillä pitkin vuosisadan tieksi valittua Harjutietä syysauringon paistaessa järven yli? Kokeilla sienestämistä, sauvakävelyä, melontaa tai vaikka saunajoogaa? Tai jos haluat vain rentoutua, nauttia hotellin mukavista sängyistä ja kupillisesta kuumaa kaakaota villasukat jalassa, sekin onnistuu! Tule Hotelli Punkaharjuun viettämään rentouttava syysloma tai pieni pakohetki arjesta!

Hotelli Punkaharju tarjoaa koko lokakuun ajan kahden yön majoituksen kahden hengen huoneessa hintaan 300€ (norm. 360€).  Jos haluat matkustaa koko perheen voimin, saatte lisävuoteen kaupan päälle!  Ja jos haluatte majoittua pidemmäksi aikaa, tarjoamme lisäyöt hintaan 150€/yö (normaalisti 180€/yö).

Tarjous koskee vain uusia, 1.-31.10.2017 väliselle ajalle tehtyjä varauksia.  Mainitsettehan varausta tehdessänne syystarjouksen.  Syyslomatarjouksen voitte hyödyntää vain tekemällä varauksen puhelimitse tai sähköpostitse, internetin tai booking.comin kautta tehdyt varaukset eivät kuulu tarjouksen piiriin.

Varaukset ja tiedustelut: 015-511 311 /