Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Saimaa Gastronomy Weekend: Hotelli Punkaharjun Hullaannu sienistä -lauantai

 

Lauantaina 29. Syyskuuta Hotelli Punkaharju juhlistaa sieniä ja ruokaa – ja sieniruokia! Saimaa Gastronomy Weekend tarjoaa ruokanautintoja niin Punkaharjulla, Juvalla, Mikkelissä kuin Puumalassakin. Tutustu koko tarjontaan täältä.

Lue hotellin tapahtumasta lisää

Kirjallinen salonki 13.10.

Ilta täynnä kulttuuria ja kulinaristisia elämyksiä, tositarinoita ja todellisia persoonia!

Kirjallisen salongin kunniavieraina on lähes kolmekymmentä jännitysromaania julkaissut Outi Pakkanen, sekä rakastettu ja palkittu kirjailija-käsikirjoittaja-näyttelijä Anna-Leena Härkönen.

Lue lisää

Waltteri Torikka

Maailmalla ja Suomessa uraa niittänyt uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja Waltteri Torikka saapuu ensimmäiselle Hotelli Punkaharjun keikalleen!

Lue lisää

Jarkko Tamminen imitaatioshow

Kuuleeko Punkaharju?

Tule kokemaan Jarkko Tammisen imitaatioshow Hotelli Punkaharjussa 17.10. klo 19.00. Ruokailu alkaa klo 18.30.

Jarkko Tamminen juhlistaa tänä vuonna uransa 20-vuotistaivalta, ja Hotelli Punkaharjun esityksessä tullaan huomioimaan myös tämä kunnioitettava matka viihdyttäjänä.

Lue lisää

 

Lempeä joogaviikonloppu 2.-4.11.2018

Kaipaako mielesi ja kehosi rauhoittumista? Tule mukaan lempeään joogaviikonloppuun. Syksyllä Hotelli Punkaharjulla rentoudutaan joogan merkeissä kahtena viikonloppuna. Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow sekä saunayoga.

Continue reading “Lempeä joogaviikonloppu 2.-4.11.2018”