Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Lemmenperjantai – Osterikeittoa ja Kalsarikännit 15.2.2019

Hotelli Punkaharju avaa ovensa talvihuollon jäljiltä ja korkkaa kevätkauden käyntiin illalla täynnä lauluja ruoasta, juomasta ja lemmestä. Illan aikana juhlistetaan ystäviä ja ostereita, sihijuomaa ja suklaata, ruokaa ja rakkautta.

Ota ystävät ja läheiset mukaasi, ja tule viettämään kanssamme naurun, hempeilyn ja herkkujen täyteistä iltaa!

Lue lisää täältä.

Maaliskuun maadoitus -joogaviikonloppu 1.-3.3.2019

Hotelli Punkaharjun Maaliskuun maadoitus -joogaviikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elämyksen, joka sisältää tehokasta ja jalat maahan juurruttavaa joogaa ja ulkoilua, hyvinvointia tukevia, mutta makunystyröitä hiveleviä kasvis- ja kalapainoitteisia ruokailuja, opastuksen puhdistavan ruokavalion maailmaan sekä tietysti täydellisen rentoutumisen ilmapiirin. Miljöönä toimii Hotelli Punkaharjun tunnelmalliset tilat rantasaunoineen ja keinutuoliverantoineen – yksilöllisistä ja kodikkaista hotellihuoneista puhumattakaan – sekä ympäröivä harjualue, josta löytyy mm. retkiluistelurata ja puulajipuisto.

Lue lisää täältä.

Hotelli Punkaharjun naistenpäivä 8.3.

Tule kilistelemään naisille ja naisellisuudelle yhdessä Saimin kanssa! Saimi istuttaa vierailleen vahvuuden siemenen voimapuheellaan, ja opastaa korkkarikävelyn saloihin kepeällä, mutta huippumallin takuuvarmalla otteella.

Lue lisää.

Johanna Oraksen maalauskurssi 15.-17.3.2019

Johanna Oraksen huippusuosittu maalauskurssi Hotelli Punkaharjussa saa jälleen jatkoa kevätkurssilla!

Viikonlopun aikana inspiroidutaan Johannan ohjauksesta ja tarinoista sekä Hotelli Punkaharjun uniikista harjumiljööstä, lounastetaan ja illallistetaan yhdessä sekä tietysti aloitetaan yksi tai useampi oma öljyvärityö.

Lue lisää täältä.

Hotelli Punkaharjun Herrain harjuhetki 22.-24.3.2019

Hotelli Punkaharjun Herrain harjuhetki pyhittää maaliskuun toiseksi viimeisen viikonlopun miehille, jotka haluavat nauttia rennosta ulkoilusta, hyvästä ruoasta ja seurasta, oppia keittiömestarilta muutaman ässän hihaansa ja saada liikuntaohjaajalta parhaat vinkit lihashuoltoon.

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä.

Kevään villiyrtti- ja sieniviikonloppu 18.-19.5.2019

 

Vuoden 2019 sieniviikonloput käynnistyvät kevään spesiaalilla, villiyrtti- ja sieniviikonlopulla. Villiinnytään vihertävästä luonnosta, sen tarjoamista luonnonyrteistä ja kauden ensimmäisistä sienistä! Hotelli Punkaharjun palkitut sieni- ja villiyrtti-illalliset kruunaavat viikonlopun.

Lue lisää.

Sieniviikonloppu 24.-25.8.2019

Syksyn ensimmäinen sieniviikonloppu – tämän viikonlopun jäljiltä sormesi syyhyävät vasta aluillaan olevan sienisyksyn syövereihin!

Lue lisää.

Sienineuvojakoulutus 26.-30.8.2019

26.-30.8. Sienineuvojan peruskurssi. Opettajina Suomen parhaimmisto, Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen. Kovasti kysytty sienineuvojakoulutus sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suoritettuasi saat sienineuvojan tutkinnon. Tutkinnosta on hyötyä esimerkiksi luonnontuotealan, luontomatkailun tai ravintola-alan yrittäjille ja sienenpoimijoille. Lue lisää.

Sieniviikonloppu 21.-22.9.2019

Syksyn toinen ja vuoden viimeinen sieniviikonloppu. Ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Tea Von Bonsdorff. Viikonloppua emännöi Hotelli Punkaharjun oma sienimentori Saimi Hoyer.

Lue lisää.