Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Kuohuva ilta 1.12.2017

Koe vähän erilaiset pikkujoulut kuohuviinin, shamppanjan ja hyvän ruoan parissa! Illan aikana Vinetum Oyn Mauno Rovamaa johdattelee osallistujat kuohuvien maailmaan ja nautitaan keittiömestari Mikko Lahtisen upeasta viiden ruokalajin illallisesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Mikko Kuustonen ja Saimi Hoyer – Olohuoneessa 2.12.2017

Olohuoneessa Mikko Kuustonen ja Saimi Hoyer – tarinoita, lauluja ja kohtaamisia.

Hotelli Punkaharjun pikkujoulujen esiintyjäkaarti täydentyy koko kansan suosikki Mikko Kuustosella! Unohtumattoman illan aikana kuullaan Mikko Kuustosen ja Saimi Hoyerin keskustelua, tarinoita, laulua sekä nautitaan pikkujouluruoasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Karri Luhtala jazz-illallinen 8.12.2017

Kesällä huiman suosion Hotelli Punkaharjussa saanut Karri Luhtala palaa pikkujoulukonsertin merkeissä Punkaharjulle! Maistuvan pikkujouluruoan päälle pääsemme nauttimaan Karri Luhtalan Il mondo di Karri-kiertuekonseptin upeasta musiikista ja loistavista esiintyjistä.

Lue lisää.

Johanna Rusanen-Kartano joulukonsertti 9.12.2017

Oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartano saapuu Hotelli Punkaharjuun esittämään suosittuja joululauluja. Ilta aloitetaan nauttimalla maukaasta pikkujoulubuffetista, jonka jälkeen Johanna Rusanen-Kartano ja Saimi Hoyer keskustelevat niin Joulusta, elämästä kuin musiikistakin. Illan päättää Rusanen-Kartanon upea joulukonsertti.

Lue lisää.

ShoWhat – The Queens 13.12.2017

Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen vauhdikkaassa show’ssa nähdään ja kuullaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin diivoja vuosien varrelta sekä tämän päivän tähtiä hämmästyttävinä look-a-like -hahmoina huumoria ja ajankohtaisia asioita unohtamatta. Nämä valloittavat setätädit hurmaavat yleisönsä ilmiömäisillä playback-taidoillaan ja salamannopeilla vaatteiden vaihdoillaan ja lupaavat tänäkin vuonna parhaimpaan pikkujoulu aikaan tarjota unohtumattoman illan, josta ei glamouria, ajan hermolla sykkivää huumoria, paljettien säihkettä ja mukaansa tempaavaa menoa puutu.

Lue lisää

Joogaviikonloppu: Oma Polku 9.-11.2.2018

Helmikuisessa joogaviikonlopussa kokeillaan jotain hieman erilaista ja keskitytään oman mielen ja kehon hyvinvointiin. Viikonloppu sisältää lempeää ja rauhallista joogaa, hengitysharjoituksia, fyysisiä harjoituksia sekä meditaatiota.

Lue lisää.

Joogaviikonloppu: Lempeä liike 16.-18.3.2018

Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow sekä saunayoga.

Lue lisää.

Joogaviikonloppu: Lempeä liike 4.-6.5.2018

Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow sekä saunayoga.

Lue lisää.