Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Sienineuvojakoulutus peruttu (21.-25.8.2018)

Paljon kysytty sienineuvojakoulutus on jouduttu perumaan tältä syksyltä poikkeuksellisten sääolosuhteiden vuoksi. Koulutus järjestetään vuoden 2019 syksyllä. Pahoittelemme peruutusta.

Sieniviikonloppu 25.-26.8.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Lasse Kososen johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.

Lempeä joogaviikonloppu 7.-9.9.2018

 

Kaipaako mielesi ja kehosi rauhoittumista? Tule mukaan lempeään joogaviikonloppuun. Syksyllä Hotelli Punkaharjulla rentoudutaan joogan merkeissä kahtena viikonloppuna.  Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow  sekä saunayoga. Lue lisää

Johanna Oraksen maalauskurssi 21.-23.9.2018

Hotelli Punkaharju tarjoaa inspiroivan miljöön Johanna Oraksen maalauskurssille syyskuussa!
Viikonlopun mittaisella kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Viikonlpun aikana pääset kysymään Johannalta apua niin sommitteluun, maalaustekniikkaan kuin värioppiin liittyvissä asioissa ja voit päästää sisäisen luovuutesi valloilleen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Sieniviikonloppu 22.-23.9.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Tea Von Bonsdorffin johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.

Lempeä joogaviikonloppu 2.-4.11.2018

Kaipaako mielesi ja kehosi rauhoittumista? Tule mukaan lempeään joogaviikonloppuun. Syksyllä Hotelli Punkaharjulla rentoudutaan joogan merkeissä kahtena viikonloppuna. Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow sekä saunayoga.

Continue reading “Lempeä joogaviikonloppu 2.-4.11.2018”