Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Hotelli Punkaharjun kesänäyttelyiden avajaiset 1.6.2019

Lauantaina 1.6. avataan Hotelli Punkaharjun taidevuosi ja kesänäyttely 2019

Kesänäyttelyn taiteilijoiksi saapuvat muotia maalaava, pysäyttävän mielenkiintoinen kuvataiteilija Kirsti Tuokko sekä monilahjakkuus Sanna Saastamoinen-Barrois.

Illan aikana Kirsti ja Sanna ottavat avajaisvieraat vastaan, esittäytyvät ja esittelevät sekä avaavat illanvieton. Taiteilijat isännöivät illallista, jonka päätteeksi avajaiset kruunataan Paleface Officialin akustisella keikalla.

Lue lisää täältä.

EloJubilee – Eppu Normaali 16.8.2019

Lue lisää tapahtumasta täältä.

EloJubilee – Tuure Kilpeläinen 17.8.2019

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Sieniviikonloppu 24.-25.8.2019

Syksyn ensimmäinen sieniviikonloppu – tämän viikonlopun jäljiltä sormesi syyhyävät vasta aluillaan olevan sienisyksyn syövereihin!

Lue lisää.

Sienineuvojakoulutus 26.-30.8.2019 (täynnä)

26.-30.8. Sienineuvojan peruskurssi. Opettajina Suomen parhaimmisto, Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen. Kovasti kysytty sienineuvojakoulutus sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suoritettuasi saat sienineuvojan tutkinnon. Tutkinnosta on hyötyä esimerkiksi luonnontuotealan, luontomatkailun tai ravintola-alan yrittäjille ja sienenpoimijoille. Lue lisää.

Sieniviikonloppu 21.-22.9.2019

Syksyn toinen ja vuoden viimeinen sieniviikonloppu. Ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Tea Von Bonsdorff. Viikonloppua emännöi Hotelli Punkaharjun oma sienimentori Saimi Hoyer.

Lue lisää.