Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Food Pairing illallinen 5.8.2017

Hotellin suuren suosion saaneet Food Pairing-illalliset jatkuvat taas! Illan aikana nautitaan varta vasten tälle illalle  suunniteltu 5 ruokalajin illallinen ja tutustutaan illan isännän ja emännän johdolla food pairingin maailmaan.  Illallisen hinta on 74€ / hlö sisältäen 5 ruokalajin menun, juomat sekä illan ohjelman. Illallinen alkaa klo 18:00.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan illalliselle pian, paikkoja rajoitetusti! Tiedustelut ja varaukset: 015-511 311 tai

(Illallisen ruokajuomat ovat tasting-annoksia ja sisältävät alle 22% alkoholia. Myös alkoholiton vaihtoehto saatavilla.)

Saimin ja Johannan ilta 11.8.2017

Tule kuuntelemaan ja katselemaan kahta karismaattista, lumovoimaista ja lämminsydämistä naista.
Ystävykset Saimi ja Johanna keskustelevat naiseudesta, ulkomaanvuosistaan, unelmistaan, taiteesta, luovuudesta ja rakkaudesta. Tarinoissa liikutaan Punkaharjun viileän vapaan kansallismaiseman ja Nizzan polttavan auringon välillä.
Mikä sai nämä kansainväliset kaunottaret rakastumaan Punkaharjuun ja lennähtämään maailmalta Taidekartanon sieluksi ja Hotelli Punkaharjun omistajaksi?

Lue lisää.

Haperot – metsiemme kulinaristiset aarteet 12.-13.8.2017

Suomen metsiin kätkeytyy suuri salaisuus. Lähde mukaan makujen ja tuoksujen täyteiselle viikonlopulle suomen ykkössieniasiantuntijoiden Lasse Kososen ja Jarkko Korhosen kanssa. Mukana viikonlopussa myös intohimoinen sienten harrastaja ja Hotelli Punkaharjun emäntä Saimi Hoyer.

Lue lisää.

Lauri Tähkä Olavinlinnassa 18.8.2017

Lauri Tähkä esiintyy Olavinlinnassa 18.8.2017!

Hotelli Punkaharju tarjoaa Laurin keikalle majoituspaketin 18.-19.8.
Paketin hinta
170 € / henkilö kahden hengen metsähuoneessa
210 € / henkilö kahden hengen hotellihuoneessa

Paketti sisältää majoituksen, keikkalipun, edestakaisen kuljetuksen Olavinlinnaan sekä herkullisen aamiaisen. Varaa paikkasi ajoissa! Nämä liput menevät nopeasti.  🙂

Lähtö Hotelli Punkaharjulta klo 18.00
Paluu konsertin päätyttyä

Vastuullinen matkanjärjestäjä Linja-autoliike S. Kosonen Oy

Varaukset ja tiedustelut

+358 15 511 311

Kaikki paitsi sienestys on turhaa 26.-27.8.2017

Hotelli Punkaharjun ensimmäinen sieniviikonloppu syksyllä 2016 oli monelle mielenräjäyttävä kokemus. Viime vuoden malliin lähdemme nytkin sienimetsään huippuasiantuntijoiden Tea von Bonsdorffin ja Jarkko Korhosen sekä Punkaharjun innokkaimman sienestäjän Saimin matkassa.

Lue lisää.

Luonnon päivän ilmainen kuorokonsertti 26.8.

Suomen Luonnon päivää vietetään 26.8.2017.

Tule kuuntelemaan Savonlinna-kuoron upeaa ilmaiskonserttia Kaarnaniemen Rantapaviljongille!

Lue lisää.

8.-10.9. Rohkeutta ja unelmia viikonloppu, isäntänä Jani Toivola

”Oman elämäni merkittävimmät käänteet ovat syntyneet hetkistä, joissa olen uskaltanut näyttää itsestäni ne puolet, joita olen eniten pelännyt. Puolet joiden vuoksi olen ajatellut etten voi, en saa, en uskalla, en osaa.”

Miten sinä haluaisit tulla nähdyksi? Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Tervetuloa viettämään kanssani hyvän olon viikonloppua lapsuuteni kesien henkeäsalpaaviin maisemiin Punkaharjulle. Luvassa keskusteluja, hiljentymistä, lempeitä harjoituksia, joogaa, rakkaudella tehtyä ruokaa ja pala kauneinta Suomalaista luontoa.

Lue lisää ja varaa paikkasi viikonloppuun täältä.

Syksyn sienisato talteen 16.-17.9.2017

Vielä on syksyä ja sieniä jäljellä. Syksyn viimeinen sieniviikonloppu keskittyy myöhäissyksyn sieniin ja sienisadon säilömisen saloihin.  Viikonlopun asiantuntijaksi saapuu sienipikkelssin kuningattareksikin tituleerattu Marttaliiton Arja Hopsu-Neuvonen. Mukana viikonlopussa myös intohimoinen sienten harrastaja ja Hotelli Punkaharjun emäntä Saimi.

Lue lisää.

Lempeä joogaviikonloppu 22.-24.9.2017

Kesän jälkeen on hyvä hetki pysähtyä, kuunnella hetki hiljaisuutta ja ladata akut valmiiksi tulevaa talvea varten. Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow  sekä saunayoga.

Lue lisää.