Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Matkamiesten illallinen 1.6.2018

Istahda illallispöytään dosentti Jyrki Paaskosken ja hotellinomistaja Saimi Hoyerin kanssa. Tarinoissa seuraanne liittyvät lukuisat tunteelliset ja tieteelliset matkamiehet, jotka eri vuosisadoilla ovat hurmaantuneet Punkaharjusta. Tiedätkö mitä mieltä Zachris Topelius oli Punkaharjun hotellin emännöitsijästä? Miksi J. L. Runebergia pelotti niin kovasti harjulla?

Lue lisää.

Viini-ilta 8.6.2018

 

 

Kesän kynnyksellä 8. kesäkuuta hotellin emäntä Saimi ja viiniasiantuntija Mauno Rovamaa kutsuvat teidät juhlistamaan italialaista ruokaa ja viiniä Hotelli Punkaharjuun ja jakavat tarinoitaan heille molemmille rakkaasta maasta. Benvenuti tutti!

Lue lisää ja varaa paikat iltaan täältä.

Elojubilee Olavinlinnassa; Samuli Edelmann 17.8.2018

Hotelli Punkaharju on järjestänyt majoitus- ja lippupaketin kuljetuksineen Samuli Edelmannin Elojubilee-konserttiin Olavinlinnassa. Varaa pakettisi pian, sillä paikkoja vain rajoitetusti!

Lue lisää täältä.

Sieniviikonloppu 25.-26.8.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Lasse Kososen johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.

Johanna Oraksen maalauskurssi 21.-23.9.2018

Hotelli Punkaharju tarjoaa inspiroivan miljöön Johanna Oraksen maalauskurssille syyskuussa!
Viikonlopun mittaisella kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Viikonlpun aikana pääset kysymään Johannalta apua niin sommitteluun, maalaustekniikkaan kuin värioppiin liittyvissä asioissa ja voit päästää sisäisen luovuutesi valloilleen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Sieniviikonloppu 22.-23.9.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Tea Von Bonsdorffin johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.