Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Matkamiesten illallinen 24.7.2018

Istahda illallispöytään dosentti Jyrki Paaskosken ja hotellinomistaja Saimi Hoyerin kanssa. Tarinoissa seuraanne liittyvät lukuisat tunteelliset ja tieteelliset matkamiehet, jotka eri vuosisadoilla ovat hurmaantuneet Punkaharjusta. Tiedätkö mitä mieltä Zachris Topelius oli Punkaharjun hotellin emännöitsijästä? Miksi J. L. Runebergia pelotti niin kovasti harjulla?

Lue lisää.

Johanna Rusasen konsertti ja Lalli Savolaisen muotishow 29.7.2018

 

Muotisuunnitelija Lalli Savolaisen kesämallisto saapuu Hotelli Punkaharjuun 29.7.2018

Savolaisen LalliS -mallistoissa korostuu naisellinen yksinkertainen tyylikkyys.

Muotinäytöstä säestää pianisti Jari Hakkarainen.

Ilta huipentuu Johanna Rusasen ja Jari Hakkaraisen iltakonserttiin.

 

Lue lisää.

Iltakonsertti 4.8.2018 Sari Kaasinen, sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian

 

Sibelius ja kansanmusiikki kohtaavat uniikilla tavalla, kun Sari Kaasinen, sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esittävät Sibeliuksen harvoin esitetyn Karelia- musiikin Hotelli Punkaharjun illalliskonsertissa 4.8.2018. Lue lisää ja varaa paikkasi täältä.

Saimin ja Johannan ilta 10.8.2018

Tule kuuntelemaan ja katselemaan kahta karismaattista, lumovoimaista ja lämminsydämistä naista.
Ystävykset Saimi ja Johanna keskustelevat naiseudesta, ulkomaanvuosistaan, unelmistaan, taiteesta, luovuudesta ja rakkaudesta. Tarinoissa liikutaan Punkaharjun viileän vapaan kansallismaiseman ja Nizzan polttavan auringon välillä.
Mikä sai nämä kansainväliset kaunottaret rakastumaan Punkaharjuun ja lennähtämään maailmalta Taidekartanon sieluksi ja Hotelli Punkaharjun omistajaksi?

Lue lisää.

Elojubilee Olavinlinnassa; Samuli Edelmann 17.8.2018

Hotelli Punkaharju on järjestänyt majoitus- ja lippupaketin kuljetuksineen Samuli Edelmannin Elojubilee-konserttiin Olavinlinnassa. Varaa pakettisi pian, sillä paikkoja vain rajoitetusti!

Lue lisää täältä.

Sienineuvojakoulutus 21.-25.8.2018

Paljon kysytty sienineuvojakoulutus on vihdoin täällä! Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada sienineuvojan pätevyys.

Sienineuvojakoulutus sopii mainiosti luonnontuotealan-, matkailu- ja ravintola-alan yrittäjille ja toimijoille, sienten poimijoille ja kelle vaan, joka haluaa syventää tietojaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä haluaa oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suorittaneista opiskelijoista tulee sienineuvojia, jotka voivat mm. kouluttaa sienenpoimijoita.

Lue lisää.

Sieniviikonloppu 25.-26.8.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Lasse Kososen johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.

Johanna Oraksen maalauskurssi 21.-23.9.2018

Hotelli Punkaharju tarjoaa inspiroivan miljöön Johanna Oraksen maalauskurssille syyskuussa!
Viikonlopun mittaisella kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Viikonlpun aikana pääset kysymään Johannalta apua niin sommitteluun, maalaustekniikkaan kuin värioppiin liittyvissä asioissa ja voit päästää sisäisen luovuutesi valloilleen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Sieniviikonloppu 22.-23.9.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Tea Von Bonsdorffin johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.