Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Food Pairing illallinen 24.3.2018

Hotellin suuren suosion saaneet Food Pairing- ja tasting-illalliset jatkuvat taas! Illan aikana nautitaan varta vasten tälle illalle  suunniteltu 5 ruokalajin illallinen ja tutustutaan illan isännän ja emännän johdolla food pairingin maailmaan.  Illallisen hinta on 80€ / hlö sisältäen 5 ruokalajin menun, yhteensopivat ruokajuomat sekä illan ohjelman. Illallinen alkaa klo 18:00.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan illalliselle pian, paikkoja rajoitetusti! Tiedustelut ja varaukset: 015-511 311 tai

(Illallisen ruokajuomat ovat tasting-annoksia ja sisältävät alle 22% alkoholia. Myös alkoholiton vaihtoehto saatavilla.)

Rohkeutta ja unelmia viikonloppu, isäntänä Jani Toivola 6.-8.4.2018

“Oman elämäni merkittävimmät käänteet ovat syntyneet hetkistä, joissa olen uskaltanut näyttää itsestäni ne puolet, joita olen eniten pelännyt. Puolet joiden vuoksi olen ajatellut etten voi, en saa, en uskalla, en osaa.”

Miten sinä haluaisit tulla nähdyksi? Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Tervetuloa viettämään kanssani hyvän olon viikonloppua lapsuuteni kesien henkeäsalpaaviin maisemiin Punkaharjulle. Luvassa keskusteluja, hiljentymistä, lempeitä harjoituksia, joogaa, rakkaudella tehtyä ruokaa ja pala kauneinta Suomalaista luontoa.

Lue lisää ja varaa paikkasi viikonloppuun täältä.

Matkamiesten illallinen 14.4.2018

Istahda illallispöytään dosentti Jyrki Paaskosken ja hotellinomistaja Saimi Hoyerin kanssa. Tarinoissa seuraanne liittyvät lukuisat tunteelliset ja tieteelliset matkamiehet, jotka eri vuosisadoilla ovat hurmaantuneet Punkaharjusta. Tiedätkö mitä mieltä Zachris Topelius oli Punkaharjun hotellin emännöitsijästä? Miksi J. L. Runebergia pelotti niin kovasti harjulla?

Lue lisää.

Hyvinvointiviikonloppu 14.-15.4.2018

Tule kuuntelemaan asiantuntijoiden luentoja stressistä, ruokavaliosta ja siihen miten kaikki liittyy suoliston terveyteen ja mitkä tekijät johtavat hyvinvointiin. Viikonlopun aikana saat kattavan ymmärryksen toimenpiteistä, joita voit tehdä omaan terveyteesi liittyen. Asiantuntijoina viikonlopussa toimivat Aila Pio, Kaarina Krogerus ja Yazka Love.

Lue lisää täältä.

Naisten tyylipäivä – Kauneutta ja hyvää oloa 28.4.2018

Supersuosittu naisten tyylipäivä tulee taas Hotelli Punkaharjuun yhteistyössä Loista Oy:n kanssa! Päivän aikana mm. Raili Hulkkosen “meikkikoulu”, muotinäytös sekä upeita näytteilleasettajia ja myyntikojuja ja maukas lounas.

Lue lisää täältä.

Anna Puu goes Jazz 28.4.2018

Tule kokemaan upean Anna Puun uniikki konsertti eturivin jazz-muusikoiden kanssa! Illan aikana Anna Puu esittää versioita itselleen rakkaista jazz-kappaleista Mikko ‘Gunu’ Karjalaisen tuoreina sovituksina.

Lue lisää ja varaa liput täältä.

Joogaviikonloppu: Lempeä liike 4.-6.5.2018

Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow sekä saunayoga.

Lue lisää.

Villiyrtit ja kevätsienet 19.-20.5.2018

Hotelli Punkaharjun suositut ja palkitut sieniviikonloput jatkuvat taas! Vuoden ensimmäisessä sieniviikonlopussa keskitytään villiyrtteihin ja kevätsieniin, niiden tunnistamiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Tämän viikonlopun jälkeen tunnistat varmasti muitakin sieniä kuin korvasienen!

Lue lisää.

Elojubilee Olavinlinnassa; Samuli Edelmann 17.8.2018

Hotelli Punkaharju on järjestänyt majoitus- ja lippupaketin kuljetuksineen Samuli Edelmannin Elojubilee-konserttiin Olavinlinnassa. Varaa pakettisi pian, sillä paikkoja vain rajoitetusti!

Lue lisää täältä.

Sieniviikonloppu 25.-26.8.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Lasse Kososen johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.

Johanna Oraksen maalauskurssi 21.-23.9.2018

Hotelli Punkaharju tarjoaa inspiroivan miljöön Johanna Oraksen maalauskurssille maaliskuussa!
Viikonlopun mittaisella kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Viikonlpun aikana pääset kysymään Johannalta apua niin sommitteluun, maalaustekniikkaan kuin värioppiin liittyvissä asioissa ja voit päästää sisäisen luovuutesi valloilleen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Sieniviikonloppu 22.-23.9.2018

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä! Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Tea Von Bonsdorffin johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää.