Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Hotelli Punkaharjun Herrain harjuhetki 22.-24.3.2019

Hotelli Punkaharjun Herrain harjuhetki pyhittää maaliskuun toiseksi viimeisen viikonlopun miehille, jotka haluavat nauttia rennosta ulkoilusta, hyvästä ruoasta ja seurasta, oppia keittiömestarilta muutaman ässän hihaansa ja saada liikuntaohjaajalta parhaat vinkit lihashuoltoon.

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä.

Kevään villiyrtti- ja sieniviikonloppu 18.-19.5.2019

 

Vuoden 2019 sieniviikonloput käynnistyvät kevään spesiaalilla, villiyrtti- ja sieniviikonlopulla. Villiinnytään vihertävästä luonnosta, sen tarjoamista luonnonyrteistä ja kauden ensimmäisistä sienistä! Hotelli Punkaharjun palkitut sieni- ja villiyrtti-illalliset kruunaavat viikonlopun.

Lue lisää.

EloJubilee – Eppu Normaali 16.8.2019

Lue lisää tapahtumasta täältä.

EloJubilee – Tuure Kilpeläinen 17.8.2019

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Sieniviikonloppu 24.-25.8.2019

Syksyn ensimmäinen sieniviikonloppu – tämän viikonlopun jäljiltä sormesi syyhyävät vasta aluillaan olevan sienisyksyn syövereihin!

Lue lisää.

Sienineuvojakoulutus 26.-30.8.2019 (täynnä)

26.-30.8. Sienineuvojan peruskurssi. Opettajina Suomen parhaimmisto, Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen. Kovasti kysytty sienineuvojakoulutus sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suoritettuasi saat sienineuvojan tutkinnon. Tutkinnosta on hyötyä esimerkiksi luonnontuotealan, luontomatkailun tai ravintola-alan yrittäjille ja sienenpoimijoille. Lue lisää.

Sieniviikonloppu 21.-22.9.2019

Syksyn toinen ja vuoden viimeinen sieniviikonloppu. Ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Tea Von Bonsdorff. Viikonloppua emännöi Hotelli Punkaharjun oma sienimentori Saimi Hoyer.

Lue lisää.