11.-13.9. Lumoudutaan luonnosta

 

Tämän viikonlopun aikana pidetään jalat tukevasti maassa, mutta pää pilvissä. Nautitaan yhdessäolosta, opitaan lempeyttä omaa kehoa ja mieltä kohtaan ja pidetään huolta itsestämme. Kuunnellaan hiljaisuutta ja ihan vain ollaan syksyisen harjun hellässä sylissä.

Viikonlopun aikana haetaan yhteyttä omaan kehoon hengitystä kuulostellen. Tehdään dynaamisia alaraajoja vahvistavia harjoituksia ja haastetaan tasapainoa. Päästetään keho rentoutumaan ohjatusti ja kokeillaan kehomeditaatiota. Viikonlopun teeman mukaisesti lähdetään myös luontoon ja nautitaan harjun ainutlaatuisesta ympäristöstä. Lauantain retkellä kokeillaan metsäjoogaa, nautitaan lounasta luonnossa ja kuullaan Saimin suhteesta luontoon ja luonnon parantavasta voimasta.

Ohjelmassa on tietysti myös keittiömme ainutlaatuisia herkkuja, jotka on suunniteltu erityisesti viikonloppua varten. Toiveiden mukaisesti pääsemme nauttimaan kasvispainotteisia herkkuja koko viikonlopun ajan. Lauantai-illan sauna ja ulkoporealtaamme rentouttaa niin kehon kuin mielenkin.

Ohjaajina Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toimivat Nina Massa ja Tero Vänttinen. Viikonlopun ohjelma sopii kaikille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki ohjelmaosuudet ovat vapaaehtoisia, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa viikonlopusta juuri sinulle sopiva. Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, oleilla villasukat jalassa tai nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

Hinta:

450€/hlö   Metsähuone kahdelle
495€/hlö   Hotellihuone kahdelle
570€/hlö   Sviitti kahdelle

540€/hlö   Metsähuone yhdelle
590€/hlö   Hotellihuone yhdelle

380€/hlö   Lisävuode
320€/hlö   Ilman majoitusta

Hinnat sisältävät ohjelman, ruokailun sekä majoituksen.
Viikonlopun toteutuminen edellyttää 8 hengen osallistumista.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisehtoja.

ENNAKKOVARAAJAN ETU KAVERIPORUKOILLE!
Tule viettämään rentouttava joogaviikonloppu ystävien kanssa. Kun varaatte kerralla paikat vähintään neljälle hengelle, saatte etuna kuohuviinipullon jaettavaksi ystävien kesken sekä jokaiselle osallistujalle 25€ alennuksen viikonlopun hinnasta. Varaukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Etu koskee vain majoituksen sisältäviä varauksia.

OHJELMA:

Perjantai 11.9.2020

17.45   Tervetulosanat ja alkusmoothie
18.00   Lempeä laskeutuminen viikonloppuun
Lempeä joogaharjoitus ja ohjattu syvä rentoutuminen (Jooganidra)
20.00   Kevyt illallinen

Lauantai 12.9.2020

8 & 9   Kundaliinijoogaharjoitus
8-10.30   Aamiainen
11-14.30   Mennään metsään
Retki sisältää lyhyen patikointiretken, metsäjoogan, nuotiolounaan sekä metsäretken Saimin kanssa
15.30   Iltapäivätee ja pientä suolaista
16 & 17   Saunajooga
18-20   Sauna ja palju
20.00   Illallinen
21.00   
Aino Vennan konsertti

Sunnuntai 13.9.2019

8 & 9   Lempeän voimakas aamujooga kehoa herätellen
Teemana alaraajat – vahvat juuret.
8-10.30   Aamiainen
11.30   Viikonlopun päätös ja lounas

***

Lisätiedot ja varaukset:
015 511 311 /