11.4.2020 Metsänhenki Hotelli Punkaharjulla PERUTTU

Kuva: Sami Mannerheimo

***

Jyrki Tsutsusen Metsänhenki on peruttu lauantailta 11.4.2020 Covid-19 epidemian vuoksi. Suosittelemme varaamaan paikan 9.7.2020 Luita, Puita ja Lusikoita -illalliseen tai 18.9.2020 järjestettävään Metsänhenki-illalliseen.

Jyrki Tsutsunen, Tatu Rönkkö ja DJ Bunuel hämmentävät ja hemmottelevat yleisöä tapahtumalla, jossa moderni suomalainen ruoanlaitto ja äänitaide kohtaavat ennenkokemattomalla tavalla. Kolmikon tarjoileman maku- ja ääni-menun innoittaja ja raaka-aineiden lähde on suomalainen metsä. Metsänhenki on kulinaristinen äänimatka, jossa syöjä/kuulija matkaa metsän sisimpään ja sen tuntemattomiin ulottuvuuksiin.

Tsutsusen eksoottisen tuttujen ruokalajien aineksina on hänen itsensä Porvoon lähimetsistä keräämät raaka-aineet. Rönkkö ja Bunuel taas luovat musiikkinsa ”metsän materiaaleista” tekemillään soittimilla ja metsän ääniä sämpläämällä.
Kuvittele miltä maistuu mäntypannacotta marinoiduilla kävyillä samalla kun korviisi kantautuu honganrunko-elektrofonilla soitettu balladi hiirihaukkakuoron säestämänä.

Ilta alkaa klo: 18:30, kesto noin 2-3 tuntia
Hinta 65€/hlö, viinipaketti 35€

Käy virittäytymässä tunnelmaan katsomalla oheinen video

Metsänhenki tarina!

Metsänhenki tarina nyt videona! Kuvaaja; Silja Minkkinen!@Silja MinkkinenSILJA FILMAA

Gepostet von Metsänhenki am Montag, 10. September 2018

Lisätiedot ja sitovat ennakkovaraukset:

015 511311