11.6. Ilta Railin ja Saimin kanssa

”Raili Hulkkonen on esiintynyt elämässäni monessa roolissa: vahvana esikuvana, mentorina, ystävänä ja kaunistajana. On ilo päästä jakamaan tarinoitamme teidän kanssanne.” -Saimi

HUOM! Ilta Railin ja Saimin kanssa on siirretty maaliskuulta kesäkuulle 2021 koronavirusepidemian vuoksi.

Tervetuloa viettämään hurmaavaa iltaa kaikkien rakastaman meikkitaiteilijan, huikean voimanaisen Raili Hulkkosen ja hotellin emännän, muotimaailman mallin ja kameleontin Saimi Hoyerin seurassa. Illan aikana Raili ja Saimi kertovat vuosistaan muodin ja kauneuden maailmassa, heidän ystävyydestään, yhteisistä työkeikoista, luovuudesta, intohimosta, kommelluksista, iloista, suruista ja uran yhdistämisestä äiteyteen. Illan vieraat saavat esittää Railille ja Saimille kysymyksiä maan ja taivaan väliltä. Illan aikana nautitaan keittiömestari Sami Tallbergin kolmen ruokalajin illallinen.
Lämpimästi tervetuloa!

Ilta alkaa klo 18.
Hinta 65€/henkilö sisältäen illallisen.

Lauantaina 12.6.2021 Hotelli Punkaharjulla vietetään Hurmaannu ja hekumoi -viikonloppua, jonka aikana hämmennytään kauneudesta, kohtaamisista ja yhteisistä hurmioitumisen hetkistä Hotelli Punkaharjulla. Tutustu päivän tarkempaan ohjelmaan täällä ja varaa paikkasi pian!

Ennakkovaraajanetu:
Illan osallistujille tarjoamme -10% alennuksen perjantain ja lauantain välisen yön majoituksesta, kun varaus on tehty 1.5.2021 mennessä.

***

Lisätiedot ja varaukset:
 / +35815511311