20.2.2020 Hotelli Punkaharjun helmikuinen superilta

Huippusuunnittelija Mert Otsamon muotinäytös Jussi Makkosen ja Nazig Azezianin säestämänä sekä villiruokaspesialisti Sami Tallbergin aisteja hivelevä neljän ruokalajin illallinen.

 

***

Mert Otsamo on suomalaisen muodin tämän hetkisiä kärkinimiä. Hänen asujaan on totuttu näkemään niin catwalkilla, suomalaisten huippuartistien päällä sekä Itsenäisyyspäivän Linnanjuhlissa. Otsamon asuja on nähty myös esimerkiksi Berliinin catwalkeilla. Otsamo on suunnittelijana rohkea ja erittäin kunnianhimoinen ja pääsyt pitkälle jo nuorella iällä. Nyt Otsamon asuja nähdään ensimmäistä kertaa Etelä-Suomen ulkopuolella, kun hän saapuu kertomaan urastaan ja pitämään muotinäytöksen Hotelli Punkaharjussa.

Näytöksessä nähdään asuja uran varrelta sekä uusimpia luomuksia. Näytöstä saapuvat säestämään huippumuusikot sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian, jotka ovat jo vuosia luottaneet Otsamoon omissa esiintymisvaatteissaan.

Illan aikana Saimi ja Mert keskustelevat Mertin urasta, inspiroitumisesta, Mertin uran lähtölaukauksesta Muodin huipulle tv-sarjasta, yhteistyöstä eturivien artistien kanssa sekä Saimin ja Mertin 10-vuotisesta yhteisestä taipaleesta muodin alalla. Saimin ja Mertin keskusteluun liittyvät myös Jussi Makkonen ja Nazig Azezian. Illan aikana pääsemme nauttimaan myös villiruokaspesialisti Sami Tallbergin neljän ruokalajin illallisesta sekä kuulemaan Hotelli Punkaharjun ruokafilosofiasta.

Ilta alkaa klo 19:00,  illan kesto noin 3 tuntia
Hinta: 79 €/hlö, sisältäen muotinäytöksen ja illallisen

Illan ainutlaatuisuuden vuoksi suosittelemme varaamaan paikat nopeasti.
Varaukset ja tiedustelut:
015 511311 /

***