Sieniviikonloppu Sami Tallbergin tahtiin 22.-23.8.2020

Syksyn ensimmäinen sieniviikonloppu – tämän viikonlopun jäljiltä sormesi syyhyävät vasta aluillaan olevan sienisyksyn syövereihin!

Ohjaajina toimivat huippuasiantuntijat Jarkko Korhonen ja Tea Von Bonsdorff, viikonlopun emäntänä Hotelli Punkaharjun oma sienimentori Saimi Hoyer. Perinpohjaista perehdytystä, sieniretkiä ja -näyttelyitä.

Viikonlopun aikana pääsette myös tutustumaan villiruokaspesialisti Sami Tallbergin näkökulmaan sienet ravintonamme.
Hän kertoo sienten kypsennyksestä, makupareista ja yhteen sopivista viineistä sieniruoille. Viikonloppu huipentuu Sami Tallbergin sieni-illalliseen.

Viikonloppuun kuuluu sieniretket oppaidemme ohjauksessa, sieniretken jälkeiset löylyt rantasaunassa, Hotelli Punkaharjun sienilounaat ja kahdeksan ruokalajin sieni-illallinen sekä aamupala.

2 hh (hotelli/villa): 385€/hlö
1 hh: 440€/hlö
2 hh yhdelle (hotelli/villa): 480 €/hlö
Metsähuone 2 hh: 355€/ hinta hlö
Sviitti (hotelli/villa) : 415€/hlö
Ilman majoitusta: 280€/hlö

Viikonloppuun mahtuu n. 35 henkilöä.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisehtoja.

***

Viikonlopun jälkeen 24.-28.8.2020 järjestetään kovasti kysytty sienineuvojakoulutus. Sienineuvojan peruskurssi sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suoritettuasi saat sienineuvojan tutkinnon. Tutkinnosta on hyötyä esimerkiksi luonnontuotealan, luontomatkailun tai ravintola-alan yrittäjille ja sienenpoimijoille. Tutustu sienineuvojakoulutukseen täältä.

Lisätiedot ja varaukset:

015-511 311 /