25.9. Helena Åhman ja Jussu Pöyhönen

Kuvat: Ville Juurikkala

 

Tule kuulemaan ja kokemaan ainutlaatuinen palkitun puhujan, kirjailijan ja työpsykologian tohtori (TkT) Helena Åhmanin ja Suurlähettiläiden keulahahmon, suositun singer-songwriter Jussu Pöyhösen inspiroiva livemusiikkia ja puhetta yhdistävä yhteisesitys keskusteluälykkyydestä ja tunteiden kohtaamisen taidosta. Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita. Helena on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä maailmalta Harvardista ja panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin Suomen parhailta neuvottelijoilta ja sovittelijoilta. Jussu taas on perehtynyt samoihin teemoihin musiikin kautta.

Helenan ja Jussun yhteisesityksen aikana saat näkemyksiä, ajatuksia, keinoja ja näköaloja keskusteluälykkyydestä ja tunnerohkeudesta vaativissa keskusteluissa sekä puheen että musiikin voimin. Esitys paitsi herättää tunteita myös antaa työkaluja siihen, miten voimme suoriutua parhaiten haastavissa ja paineisissa keskusteluissa sekä miten osaamme ottaa vastapuolen parhaimmalla mahdollisella tavalla huomioon. Katso seuraavan täältä lyhyt esittelyvideo Helenan ja Jussun illasta.

Helena on julkaissut teemasta hiljattain kirjan Keskusteluälykkyys painetilanteissa (Alma Talent) – miten toimia vaativissa keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa. Helena Åhman sekä Saimi Hoyer ovat molemmat Myspeakerin puhujalistoilla.

Ilta alkaa klo 20.00
Lipun hinta: 38€

Ennen keikkaa on mahdollista nauttia illallista hotellin ravintolassa.

***

Lisätiedot ja varaukset:
 / +35815511311