3.-5.6.2022 Johanna Oraksen maalauskurssi

Tule inspiroitumaan maalauksen ja tarinankerronan voimasta taiteilija Johanna Oraksen opissa. Anna harjumaiseman ja tunnelman tehdä taikansa, heittäydy itseilmaisun, luovuuden ja taiteen puhdistavalle voimalle ja astu hetkeksi kokonaisvaltaiseen ylellisyyselämykselliseen taidekuplaan!

Johanna Oras on kuvataiteen monilahjakkuus, jonka Taidekartano ja kesäateljee sijaitseen vain kivenheiton päästä Hotelli Punkaharjusta. Hän on opiskellut mm. Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzenssä. Johanna Oras on palkittu useasti kansainvälisissä taidetapahtumissa ulkomailla ja kotimaassa. Johanna Oraksen kohta 30-vuotinen ura hakee vertaistaan, onhan hän luonut pitkän nousujohteisen karriäärin hakemalla aina uusia vaikutteita ja ideoita maalauksiinsa. Hän on myös ainoita kuvataiteilijoita maassamme, joka on onnistuneesti brändännyt itsensä ja tuotteistanut taiteensa menestyksekkäästi.

Johanna Oraksen maalauskurssi järjestetään kolmepäiväisenä, joten ensimmäiset maalaussessiot alkavat jo perjantaiaamuna. Pidennettyyn viikonloppuun mahtuu enemmän aikaa taiteelle ja tietysti aikaa rentoutumiselle ja nautiskelulle.

 Viikonlopun aikana inspiroidutaan Johannan ohjauksesta ja tarinoista sekä Hotelli Punkaharjun uniikista harjumiljööstä, lounastetaan ja illastetaan yhdessä sekä tietysti aloitetaan yksi tai useampi oma öljyvärityö. Johanna johdattelee maalauksen saloihin antaen yksilöllistä ohjausta jokaiselle tarpeen mukaan ja näyttäen kädestä pitäen mm. värien sekoittamista. Viikonlopun aikana voit nauttia vapautuneesti maalaamisen tuomasta meditatiivisesta ja voimaannuttavasta tilasta ja ympäristön tuomasta energiasta.

Hinnat pe-su:

Metsähuoneet
Metsähuone kahdelle 490 €/hlö
Metsähuone yhdelle 590 €

Hotellihuoneet
Yhden hengen huone 690 €
Kahden hengen huone kahdelle 590 €/hlö
Sviitti kahdelle 630 €/hlö
Lisävuoteessa 420 €/hlö
Ilman majoitusta 390 €/hlö

Hinta sisältää majoituksen ja ruokailut (aamiaiset, välipala x 2, lounas x 2, illallinen x 2), Johannan opastuksen & kurssin ohjelman ja konsertin (julkaistaan pian!).

***

Lisämaksusta majoituspaketti kevyen illallisen kera torstaille:
Metsähuone kahdelle 89 €/hlö
Metsähuone yhdelle 139 €
Yhden hengen huone 155 €
Kahden hengen huone kahdelle 120 €/hlö
Sviitti kahdelle  150 €/hlö
Lisävuoteessa majoittuen 69 €/hlö

Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen sekä kevyen illallisen.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

Tiedustelut ja varaukset:
puh. 015 511 311