30.10.-1.11.2020 Lempeä joogaviikonloppu

Syksyn joogaviikonloppu Hotelli Punkaharjulla tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Tämä myöhäissyksyn joogaviikonloppu järjestetään jo viidettä kertaa Hotelli Punkaharjun ainutlaatuisessa miljöössä. Nyt Pyhäinpäivälle sattuvana viikonloppuna kokoonnutaan olemaan, nauttimaan ja voimaantumaan.

Tällä kertaa yhdistämme lempeän joogan kauniiseen klassiseen musiikkiin. Viikonloppu tarjoaa upean kokemuksen kaikille aisteille ja samalla mahdollisuuden pysähtyä syksyisen utuisen harjun sylissä. Missä muualla voit kuunnella upeaa illalliskonserttia villasukat jalassa?

Viikonlopussa vuorottelevat liike ja pysähtyminen sekä hiljaisuus ja kaunis musiikki. Näistä elementeistä muotoutuu unohtumaton kokonaisuus – ehkä hetkellinen häivähdys jostain Pyhästä.
Tule kokemaan tämä kaunis kokonaisuus – yhdessä tai yksin.

Ohjelmassa on tietysti myös keittiömme ainutlaatuisia herkkuja, jotka on suunniteltu erityisesti viikonloppua varten. Toiveiden mukaisesti pääsemme nauttimaan kasvispainotteisia herkkuja koko viikonlopun ajan. Lauantai-illan sauna ja ulkoporealtaamme rentouttaa niin kehon kuin mielenkin ja lauantai-ilta huipentuu lumoavaan klassisen musiikin konserttiin.

Ohjaajina Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toimivat Nina Massa ja Tero Vänttinen. Viikonlopun ohjelma sopii kaikille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki ohjelmaosuudet ovat vapaaehtoisia, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa viikonlopusta juuri sinulle sopiva. Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, oleilla villasukat jalassa tai nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

Hinta:
495€/hlö Kahden hengen huone
590€/hlö Yhden hengen huone
570€/hlö Sviitti
380€/hlö Lisävuoteessa
320€/hlö Ilman majoitusta

Hinnat sisältävät ohjelman, ruokailun sekä majoituksen.

Viikonlopun toteutuminen edellyttää 8 hengen osallistumista.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisehtoja.

 

ENNAKKOVARAAJAN ETU KAVERIPORUKOILLE!
Tule viettämään rentouttava joogaviikonloppu ystävien kanssa. Kun varaatte kerralla paikat vähintään neljälle hengelle, saatte etuna kuohuviinipullon jaettavaksi ystävien kesken sekä jokaiselle osallistujalle 25€ alennuksen viikonlopun hinnasta. Varaukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Etu koskee vain majoituksen sisältäviä varauksia.

 

Ohjelma

Perjantai 30.10.
17:45  Tervetulosanat ja alkusmoothie
18:00  Yin- jooga
20:00  Kevyt illallinen
21.00  Iltasauna halukkaille

La 31.10.
8 & 9  Lempeä aamujooga
8:00-10:30  Aamiainen
11:00  Ohjattu ulkoilu Harjun alueella
13:00  Lounas
15:00 & 16:00  Sauna Yoga / Yin
15:30->   Teetä ja teeleipää saunalla tarjolla
17->  Iltasauna ja palju halukkaille
19:00  Illallinen
21:00  Klassisen musiikin konsertti

Su 1.11.
8 & 9.30  Lempeää liikettä, kehoa hellivää musiikkia ja ohjattu meditaatio
8-10.30  Aamiainen
12:00  Lounas ja viikonlopun päätös

Varaukset ja tiedustelut: 015 511 311