31.12.2021-2.1.2022 Hotelli Punkaharjun uusi vuosi

Pauli Hanhiniemen ja Ville Rauhalan konsertti on siirretty myöhäisempään ajankohtaan.

***

Tämän kummallisen vuoden jälkeen uuttavuotta juhlitaan jälleen Hotelli Punkaharjussa. Uuden vuoden aattona esiintyy karismaattinen tulkitsija- ja tarinankertoja Pauli Hanhiniemi. Ennen esiintymistä nautitaan lasilliset kuohuvaa, elämyksellinen kolmen ruokalajin illallinen, sekä illan pikkutunneilla on vielä tarjolla keittiömme loihtimia iltapala herkkuja. Hotelli Punkaharjun uuden vuoden illan juontaa hotellin emäntä, puhuja Saimi Hoyer.

Vuoden ensimmäisen päivänä nautitaan runsas dagen-efter brunssi ja koko viikonlopun pakettilaisia hemmotellaan vielä lauantaina kolmen ruokalajin illallisella. Harjumaasto tarjoaa upeat mahdollisuudet nauttia luonnosta ja molempina päivinä alkuillasta lämpiää tunnelmallinen rantasaunamme, jonne pääsette nauttimaan lempeistä löylyistä ja ulkoporeammeen kuplista. Voit toki vain oleilla villasukat jalassa ja nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että sellainen tuleva vuosi kuin on uuden vuoden juhlat. Varmista siis mieleenpainuva tuleva vuosi ja varaa paikkasi Hotelli Punkaharjun uuden vuoden juhliin!

Tule yöksi tai kahdeksi, tai vaikka vain illaksi. Kokosimme uuden vuoden juhlijoille pari erilaista pakettia, jotta jokaiselle löytyy juuri sopiva vaihtoehto.

31.12.2021 Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala MAD

***

Perjantai – lauantai
1hh 340€/hlö
2hh kahdelle 290€/hlö

2hh yhdelle 350€/hlö
sviitti kahdelle 350€/hlö

sviitti yhdelle 405€/hlö
lisävuode 195€/hlö
Paketti sisältää: alkumalja, 3 rkl illallinen ja uuden vuoden yöpala, Pauli Hanhiniemen keikka, yleiset saunavuorot ja ulkoporeammeen käytön, dagen-efter brunssi sekä majoitus valitussa huoneluokassa perjantaista lauantaihin.

Perjantai – sunnuntai
1hh 599€/hlö
2hh kahdelle 490€/hlö
2hh yhdelle 659€/hlö
sviitti kahdelle 550€/hlö
sviitti yhdelle 779€/hlö
lisävuode 350€/hlö
Sisältää: alkumalja, 3 rkl illallinen ja uuden vuoden yöpala, Pauli Hanhiniemen keikka,  kerran päivässä yleiset saunavuorot ja ulkoporeammeen käytön, dagen-efter brunssi ja lauantain 3 rkl illallinen, sunnuntain lähtölounas sekä majoitus valitussa huoneluokassa perjantaista sunnuntaihin.

Uudenvuoden varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

***

Lisätietoja ja varaukset:
+358 15 511 311 /