4.4. Hotelli Punkaharjun lavarunoklubi PERUTTU

Hotelli Punkaharjun lavarunoklubi on valitettavasti peruttu Covid-19 epidemian vuoksi.

Hotelli Punkaharjun lavarunoklubi tarjoilee taidetta moneen makuun. Klubi on täynnä esityksellisyyttä, rytmiä ja ääntä. Luvassa on niin huumoria, yhteiskunnallisuutta kuin lempeyttäkin. Illan tähtinä loistavat Harri Hertell, Anja Erämaja sekä Johanna Nummela aka Nihkee Akka. Juontamassa mukana myös hotellimme oma helmi, Saimi Hoyer.
Varaa paikkasi kevään inspiroivimpaan iltaan!

Harri Hertell on helsinkiläinen runoilija, spoken word –artisti, DJ ja kulttuurituottaja (AMK). Spoken word –artistina Hertell tunnetaan useista runoutta ja musiikkia yhdistävistä projekteistaan kuten Hertell & Hertell -duosta, Dubros -yhtyeestä sekä Hertell, Rinne & Norvio -triosta. Kulttuurituottajana Hertell tiedetään parhaiten perustamastaan Helsinki Poetry Connection -kollektiivista, joka yli kymmenen toimintavuotensa aikana on ollut vahvasti vaikuttamassa suomalaisen lavarunouskulttuurin syntyyn.

Hertell on kirjoittanut viisi runoteosta, joista tuorein Pelotta julkaistiin toukokuussa 2018 Enostone kustantamon toimesta. Parhaillaan Hertell esiintyy aktiivisesti ja työstää samaan aikaan uutta spoken word -materiaalia, kuudetta runokirjaansa sekä lapsille suunnattua lorukirjaa. Keväällä 2017 Savukeidas julkaisi Hertellin ensimmäisen tietokirjansa, Lavaruno-oppaan, joka käsittelee laajasti suomalaista lavarunokulttuuria.

Anja Erämaja viihtyy lajien välimaastoissa, hänen runonsa liikkuvat niin kuvan kuin musiikin, draaman ja standupin suuntiin. Hän on julkaissut neljä runoteosta, joista viimeisin, Ehkä liioittelen vähän, ilmestyi vuonna 2016 ja voitti YLE:n Tanssiva karhu -palkinnon. Viime keväänä ilmestyi hänen esikoisromaaninsa Imuri. Erämaja löytää arjesta absurdin ja ajasta peruskysymysten poltteen. Hän on maalaistyttö ratikkakiskojen varrella, asuu Helsingissä ja on kotoisin Turun saaristosta.

Jonna Nummela eli Nihkee Akka on lavarunoilija, koomikko, feministi ja queer-agitaattori, jolle lavarunous on yhteiskunnan ovien potkimista sisään ja huumori tapa purkaa yleisön ja esiintyjän välisiä raja-aitoja. Nihkee Akka on poetry slamin suomenmestari 2018, EM-nelonen ja hallitseva Pohjoismaiden mestari.

 

Ilta alkaa klo 21:00, liput 22€/hlö
Ennen esitystä tarjoilemme neljän ruokalajin illallista klo: 18:00 alkaen, hintaan 55€/hlö

Mikäli illallinen ei tällä kertaa sovi suunnitelmiin, niin voit nauttia esityksestä myös juuston ja hyvän viinin kera.

Juustolautanen 12€
Juustolautanen ja lasi viiniä (12cl) 20€

***

Lisätiedot ja varaukset:
 / 015 511 311