4.-6.6.2021 Johanna Oraksen maalauskurssi

Johanna Orasta pidetään innovatiivisena uudistajana, joka on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä, mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Johanna on opiskellut kotimaan lisäksi mm. Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzessä. Kesäisin Johanna pitää ateljeetaan ja taidenäyttelyään Punkaharjulla – vain kilometrin päässä Hotelli Punkaharjusta!

Kurssi järjestetään jälleen kolmepäiväisenä, joten ensimmäiset maalaussessiot alkavat jo perjantaina. Pidennettyyn viikonloppuun mahtuu enemmän aikaa taiteelle ja tietysti aikaa rentoutumiselle ja nautiskelulle. Perjantai-iltana istutaan Saimin ja Johannan kanssa illalliselle, jonka aikana selviää, miten suomalainen kansallismaisema Punkaharjulla on vaikuttanut näiden karismaa hehkuvien naisten luomisvoimaan. Lauantaina illallistetaan Mert Otsamon muotinäytöksen äärellä, jonka aikana Saimin vuotuinen nahkatakki julkistetaan. Takin selustan maalaa aina taiteilija Johanna Oras ja tänä vuonna takin suunnittelee kansainvälisestikin mainetta niittänyt muotisuunnittelija Mert Otsamo.

Viikonlopun aikana inspiroidutaan Johannan ohjauksesta ja tarinoista sekä Hotelli Punkaharjun uniikista harjumiljööstä, lounastetaan ja illastetaan yhdessä sekä tietysti aloitetaan yksi tai useampi oma öljyvärityö.

Kurssin hinta:
Yhden hengen huoneessa 600€/hlö
Kahden hengen huoneessa 525€/hlö
Metsähuoneessa 475€/hlö
Metsähuoneessa yksin 545€/hlö
Kahden hengen huoneessa yksin 645€/hlö
Sviitissä 605€/hlö
Lisävuoteessa 415€/hlö

Ilman majoitusta:
345€/hlö
245€/ alle 12v.

Hinta sisältää Johannan opastuksen sekä ohjelman mukaiset ruokailut ja aktiviteetit.
Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 hengen osallistumista. Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettin erityisiä peruutusehtoja.


***

Lisämaksusta majoituspaketti illallisen kera torstaille 3.-4.6.2021

Kahden hengen huoneessa majoittuen 120€/hlö
Yhden hengen huoneessa majoittuen 170€/hlö
Sviitissä majoittuen 150€/hlö
Lisävuoteessa majoittuen 60€/hlö

Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen sekä kevyen illallisen.

***

Varaukset ja tiedustelut:

015 511 311