Ainutlaatuiset kokoukset kansallismaisemassa

Hotelli Punkaharjulla historian siipien havina yhdistettynä nykypäivän laadukkailla palveluilla tarjoaa ikimuistoisia kokoushetkiä. Tarjolla on elämyksellistä ruokaa läheltä sekä monipuolisia aktiviteetteja. Hotelli Punkaharju tarjoaa inspiroivat tilat, jotka taipuvat moneen. Räätälöimme tarpeitanne ja toiveitanne vastaavat kokouspaketit. Koe Huippukokous humisevien harjujen ja kirkkaiden järvien äärellä Hotelli Punkaharjussa!

Hotelli Punkaharju sijaitsee harjun laella luonnonsuojelualueen keskellä, Saimaan rannalla. Upea kansallismaisema luo kokouksille ja tapahtumille miellyttävän ja inspiroivan ympäristön. Luonto tulee ravintolassamme myös lautaselle monin eri tavoin ja tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön oheisohjelmille ympäri vuoden.

Luonnon vetovoima, historialliset puitteet ja luonnonläheiset lähiruokaherkut tuovat meille joka vuosi suuren määrän yrityksiä ja yhteisöjä kokousten tai virkistyspäivien merkeissä. Vieraanamme on säännöllisesti myös valtion vieraita, viimeksi EU-suurlähettiläät heinäkuussa 2019. Kesällä 2017 meillä oli ilo ja kunnia emännöidä Suomen ja Venäjän presidenttien tapaamista. Palvelumme on kaikille kokousryhmille Huippukokoustasoa, ja pienenä yrityksenä olemme tottuneet toimimaan joustavasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

***

Hotelli Punkaharjun Kokouspalveluissa yhdistät kätevästi
majoituksen
ruokailut
monipuoliset kokoustilat
aktiviteetit

***

Tutustu myös valmiiseen Huippukokous -pakettiimme, joka voidaan helposti räätälöidä juuri teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti!

Suurempia kokouksia ja kongresseja varten teemme yhteistyötä Metsämuseo Luston ja Hotelli Kruunupuiston kanssa, joiden varaukset onnistuvat helposti myyntipalvelumme kautta.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää:
/ 015 511 311