Järvisuomen helmet Hotelli Punkaharju, Hotelli Verso ja Tertin Kartano kutsuvat sinut kyläilemään!

Miksi et yhdistäisi Saimaan vierailuusi kaupunkilomaa Jyväskylässä Hotelli Versossa ja piipahtaisi matkan varrella nauttimassa maalaismaisemissa sijaitsevan Tertin Kartanon herkullista puutarhalounasta?

Kotimaanmatkailun ollessa suositumpaa kuin pitkään aikaan, olemme virittäneet markkinointiyhteistyötä kahden samat arvot omaavan matkailuyrityksen kanssa – tarjotaksemme vieraillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä Suomessa. Suosittelemme siis yhdistämään Saimaan vierailuusi kaupunkiloman Jyväskylässä Hotelli Versossa ja piipahtamaan matkan varrella maalaismaisemissa sijaitsevan Tertin Kartanon kartanoravintolan herkullisella lounaalla, tunnelmallisessa herkkukaupassa sekä huumaavassa puutarhakahvilassa. Matkaa Punkaharjulta Tertin Kartanon kautta Jyväskylään tulee vain noin 250km, ja lomallahan ei ole mihinkään kiire!

***

HOTELLI VERSO

“Urbaania viihtymistä perheomisteisessa Hotelli Versossa”

Verso on moderni urbaanihotelli vahvoilla perinteillä ja ensiluokkalaisella osaamisella. Kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva 128 huoneen hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja inhimillisiä kohtaamisia – persoonallisuutta ja paikallisuutta

Kaikessa osoitamme hyvää makua. Tilojen viihtyisyydessä, sujuvassa palvelussa ja inspiroivissa mauissa. Sen vuoksi oma leipurimme leipoo leipämme itse lähituottajien viljoista ja kokkimme valmistaa toiveidesi mukaisen aamiaismunakkaan silmiesi alla. Suomalainen aamiainen on valittu Suomen 3. parhaimmaksi hotelliaamiaiseksi – se täytyy kokea itse.

Verso on juuri niin kuin sen vieraat. Välitön, huomioiva ja rento. Me elämme ihmistemme rytmissä ja elämäntyylissä, joka päivä ja joka ikinen yö.

Tiedustelut: , +358 14 333 911

***

TERTIN KARTANO

 

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Mikkelissä, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja. Täällä pääset kokemaan täyden palvelun makumatkan historiallisessa miljöössä.

Pihapiirissä palvelee kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli. Kokoukset, aktiviteetit ja juhlatilaisuudet järjestämme yli 40-vuoden kokemuksella.

Kartano palvelee läpi kesän päivittäin ja verkkokauppa on avoinna 24/7.

Tiedustelut: tertti@tertinkartano.fi, +358 15 176 012