Anne-Mari Pahkalan muotinäytös 11.7.

Heinäkuussa Hotelli Punkaharjulla päästään ihailemaan palkitun muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ylellisiä asuja. Muotinäytöksen aikana kuullaan myös tarinoita asujen takaa.

Pahkalan ja Saimin yhteinen tarina alkoi vuonna 2015 Helsingissä, kun Saimi juonsi ELO-gaalan Pahkalan hänelle suunnittelemassa asussa. Kyseinen asu tullaan näkemään yhtenä Punkaharjun näytöksen 20 asun kokonaisuudesta.
–Meitä molempia yhdistää suuri rakkaus Suomen luontoon. Matkailu ja metsissä rauhoittuminen ovat myös elinehto luovuudelleni. On upeaa saada tuoda näytös Suomen kauneimpiin maisemiin, jossa myös omat juureni sijaitsevat, Savonlinnassa opiskellut Pahkala kertoo.

Pahkala on tullut tunnetuksi tarinallisten ja upeiden linnan juhlien asujen lisäksi useiden valovoimaisten tähtien vaatettajana. Pahkalan kädenjälkeen ovat vuosia luottaneet mm. Saara Aalto, Jannika B, sekä useat poliitikot yli puoluerajojen. Vuonna 2018 10-vuotista taiteilijauraansa juhlinut suunnittelija palkittiin useilla eri palkinnoilla ja yksi Pahkalan teoksista arkistoitiin Suomen Kansallismuseon arkistoon.

Näytöksessä nähdään myös Vuoden kultaseppä 2019 Eero Hintsasen kanssa yhteistyössä toteutettuja kulta- ja hopeakoruja.

Näytöstä säestää Tampereen filharmoniasta tunnettu pianisti Ville Hautakangas.

Ilta alkaa kello 19.00
Hinta 68 €/hlö (sis. neljän ruokalajin illallisen ja ohjelman)

Lisätiedot ja varaukset:


P. + 358 15 511 311