31.12. Lyyrinen rocktenori Antti Railio

Voimakasääninen Voice of Finland -voittaja ja Raskasta Joulua -tähti Antti Railio tarjoilee intohimoista rock-iskelmää ja vain tätä keikkaa varten valittuja klassikkokappaleita

***

Voice of Finland -voittajana tunnettu vahva tulkitsija Antti Railio saapuu Hotelli Punkaharjuun Ruuskanen Railio Klubin vieraaksi yhdessä luottokitaristinsa JC Halttusen kanssa. Luvassa on intohimoista rock-iskelmää ja vain tätä keikkaa varten valittuja klassikkokappaleita.

Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissakin.

Antti Railio ja hänen luottokitaristinsa JC Halttunen yhdistävät kamarimusiikillisesti voimansa savonlinnalaislähtöisen monipuolisen musiikintekijän Maija Ruuskasen ja tämän kollegan Veera Railion kanssa. Veera ja Antti ovat muuten upeaäänisiä serkuksia! Tällä Ruuskanen Railio Klubi -keikalla kuullaan myös Antin hittibiisejä, kuten Samaan marmoriin sekä Halla ja etelätuuli akustisina versioina!

Lavalla
Antti Railio – laulu
JC Halttunen – kitarat
Maija Ruuskanen – piano, laulu
Veera Railio – viulu, laulu

Liput 35€
5 ruokalajin juhlaillallinen 72€ (sis. uuden vuoden juhladrinkin)
Yhteislippu illalliselle ja keikalle 105€
Illallinen on tarjolla klo: 18-21:30, keikka alkaa noin klo: 22:30.

Lisätiedot ja varaukset:
015 511 311 /