Hotelli Punkaharjun naistenpäivä 8.3.

Naiset, leidit, rouvat ja neidit

Nyt on luvassa naisellista hemmottelua naistenpäivän kunniaksi! Naistenpäivä after work antaa pikakurssin korkkarikävelyyn ja ajankohtaisiin meikkivinkkeihin. Lisäksi kippistellään kuohuvaa ja tietysti keskustellaan upeiden naisten kesken. Halukkaat voivat jäädä illallistamaan Hotelli Punkaharjun hurmaavan 4 ruokalajin naistenpäivämenun, tai jatkaa vaikka naapuriin Luola Eventsin Reino Nordinin keikalle.

Korkkarikoulusta ja after workkien emännöinnistä vastaa hotellin johtaja Saimi Hoyer. Kansainvälisen ammattimallin pätevyydellä, mutta punkaharjulaisella pilkkeellä silmäkulmassa, Saimi neuvoo vinkit itsevarmaan ja sujuvaan kävelyyn korkeatkin korot jalassa. Suomen kärkitason meikkaaja-hiusstailisti, lukuisia huippumalleja ja missejä meikannut, Hair & make-up by HeidiJoanneh tupsuttaa naistenpäivävieraille pikameikit ja antaa ammattimeikkaajan takuuvarmat ehostusvinkit niin kasvoille kuin hiuksillekin. Tilaisuuden aikana maistellaan Hotelli Punkaharjun kevään uutuuskuohuvia ja jo aiemminkin hurmanneita keittiömestarin sienipoppareita.

Tilaisuuden hinta 40 euroa, yhdessä 4 ruokalajin illallisen kanssa yhteensä 73 euroa.

Voit myös täydentää hemmottelupaketin yöpymisellä Hotelli Punkaharjun päärakennuksen yksilöllisissä ja ylellisissä huoneissa, jolloin koko paketti hintaan 148e/henkilö 2 hengen huoneessa kun kaksi ihmistä majoittuu, tai 193e/1 hengen huone.

***

Tiedustelu ja varaukset:

Puhelin 015 511 311

Sähköposti