Hotelli Punkaharjun talvilomaviikko 22.-28.2.2021

Hotelli Punkaharjun talvilomaviikolla pääset virkistäytymään harjumaisemien keskelle, rentoutumaan rantasaunaan sekä nauttimaan yhdessäolosta lumisissa harjumaisemissa!

***

Hiihtoa, retkiluistelua, lumikenkäilyä, saunayogaa, pulkkailua… tai ihan vaan rentoutumista hyvän kirjan ja höyryävän kaakaon kera hotellin kirjastossa. Hotelli Punkaharju tarjoaa vaihtoehtoja talviloman viettoon, sillä olemme suunnitelleet talvilomaviikoille viikko-ohjelman, josta voit valita itsellesi ja perheellesi mieluisaa tekemistä – tai olla tekemättä yhtään mitään ja vain nauttia olostasi.

Hotelli Punkaharju tarjoaa pitkin viikkoa mahdollisuuden tutustua harjualueen luontoon ohjattujen lumikenkäretkien aikana, nauttia raikkaasta talvi-ilmasta jäälyhtyjä askarrellen, rentoutua saunajoogassa ja perehtyä viininmaistelun saloihin hotellin ravintolassa.

Ohjattujen aktiviteettien lisäksi hotellin läheisyydessä voi omatoimisesti hiihtää tai retkiluistella merkityillä ja hyvin huolletuilla reitellä. Voit tutustua hiihtoreitteihin etukäteen täällä ja retkiluistelureitistöön täällä. Perheen pienimmillä on myös mahdollisuus laskea pulkkamäkeä ja osallistua jäälyhtyjen tekoon.

Talvilomaviikoilla lounas on tarjolla Museoravintola Nilassa tiistaista lauantaihin klo 11:30-14:30 välisenä aikana. Illallista on tarjolla hotellin ravintolassa maanantaista torstaihin klo 18-20 ja perjantaista lauantaihin klo 18-20:30. Ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Katso myös Hotelli Punkaharjun majoitustarjous talvilomaviikoille!

***

Hotelli Punkaharjun talvilomaviikon 8 ohjelma:

Hinnat:

Ohjattu lumikenkäretki 30€/hlö (sis. kuuman kaakaon)
Saunayoga 30€/hlö (sis. pyyhkeen)
Kehonhuoltotunti 25€/hlö
Viinitasting 30€/hlö

Yleiset saunavuorot ja lasten pulkkamäki ovat ilmaisia hotellin vieraille. Majoituspaketin varanneille viikko-ohjelman aktiviteetit kuuluvat hintaan.

Ohjatut aktiviteetit toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään viisi. Ennakkoilmottautumiset edeltävään päivään klo 16 mennessä.

Muuta tekemistä alueella:
Museoravintola Nilan lounas tiistaista lauantaihin klo 11-14:30.
Suomen Metsämuseo Lusto avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10-17
Talli Aurinkolaukka

***

Lisätiedot ja varaukset:
 / 015 511 311