Hotelli Punkaharjun talvilomaviikot 17.2.-8.3.2020

Hotelli Punkaharjun talvilomaviikoilla pääset virkistäytymään harjumaisemien keskelle, rentoutumaan rantasaunaan sekä nauttimaan yhdessäolosta lumisissa harjumaisemissa!

***

Hiihtoa, retkiluistelua, lumikenkäilyä, saunayogaa, pulkkailua… tai ihan vaan rentoutumista hyvän kirjan ja höyryävän kaakaon kera hotellin kirjastossa. Hotelli Punkaharju tarjoaa vaihtoehtoja talviloman viettoon, sillä olemme suunnitelleet talvilomaviikoille viikko-ohjelman, josta voit valita itsellesi ja perheellesi mieluisaa tekemistä – tai olla tekemättä yhtään mitään ja vain nauttia olostasi.

Hotelli Punkaharju tarjoaa tiistaina, torstaina ja lauantaina mahdollisuuden osallistua saunajoogaan tai ohjatuille lumikenkäretkille, jolloin pääsee tutustumaan harjualueen luontoon ja nauttimaan raikkaasta talvi-ilmasta ja lämpimästä kaakaosta upeissa maisemissa.

Saunayogan ja lumikenkäilyn lisäksi hotellin läheisyydessä voi omatoimisesti hiihtää tai retkiluistella merkityillä ja hyvin huolletuilla reitellä. Voit tutustua hiihtoreitteihin etukäteen täällä ja retkiluistelureitistöön täällä. Perheen pienimmillä on myös mahdollisuus laskea pulkkamäkeä.

Talvilomaviikoilla ravintolassa tarjolla päivittäin Harjun lounas klo 12-15. Illallista on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 18-20:30. Ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Katso myös Hotelli Punkaharjun majoitustarjous talvilomaviikoille!

***

Hotelli Punkaharjun talvilomaviikkojen ohjelma:

HUOM! Poikkeuksellisesti maanantaina 17.2.2020 EI lounastarjoilua Hotelli Punkaharjulla.

***

Hinnat:

Ohjattu lumikenkäretki 25€/hlö (sis. kuuman kaakaon)
Saunayoga 25€/hlö (sis. pyyhkeen, virkistävän yrttijuoman)

Yleiset saunavuorot ja lasten pulkkamäki ovat ilmaisia hotellin vieraille.

Ohjatut aktiviteetit toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään viisi. Ennakkoilmottautumiset edeltävään päivään klo 16 mennessä.

***

Lisätiedot ja varaukset:
 / 015 511 311