Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityiset peruutusehdot

Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien peruutusehtoja sovelletaan kaikkiin Hotelli Punkaharjun tarjoamiin paketteihin, joihin sisältyy erityistä ohjelmaa. Tällaisia paketteja ovat esimerkiksi hotellin sieniviikonloput ja erilaiset kirjoitus-, maalaus- ja hyvinvointiviikonloput sekä juhannus, joulu ja uusi vuosi. Ryhmiä koskee erilliset ryhmävarausehdot.

VARAAMINEN
Teema- ja tapahtumapakettien varaukset tulee tehdä suoraan Hotelli Punkaharjun myyntipalveluun. Varauksen tehtyään asiakas saa varausvahvistuksen, josta löytyy varauksen hinta, ajankohta sekä peruutusehdot.

PERUUTUKSET
Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti myyntipalvelun osoitteeseen tai sähköpostilla myyntipalvelun aukioloaikoina. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluun. Perumatta jääneet varaukset veloitetaan kokonaisuudessaan.

PERUUTUSEHDOT
31 vrk ennen saapumista: Varauksen voi perua kuluitta.
30-7 vrk ennen saapumista:
1. Mikäli tapahtuman osallistujamäärä jää peruutuksen vuoksi liian pieneksi ja tapahtuma on tämän vuoksi peruutusuhan alla, on hotellilla oikeus veloittaa peruutuskuluina 100% varauksen kokonaissummasta.
2. Mikäli peruutus ei vaikuta tapahtuman toteutumiseen, veloitetaan peruutuksesta peruutuskuluina 150€/hlö.
Alle 7 vrk saapumiseen: Hotellilla on oikeus veloittaa peruutuskuluina 100% varauksen kokonaissummasta.

Vallitsevasta epidemiatilanteesta johtuen katsomme kaikki muutokset ja peruutukset tapauskohtaisesti. 

Sairastumisia tai muita mahdollisia poikkeustilanteita varten Punkaharjun Luontomatkailu Oy:n myyntipalvelu kehottaa matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

MAKSU
Varaus maksetaan kokonaisuudessaan tapahtuman päätteeksi hotellin vastaanottoon. Mahdolliset peruutuskulut laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen.

TAPAHTUMAN TOTEUTUMINEN
Mikäli teema- tai tapahtumapakettiin ei saada tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan viikonlopun peruuntumisesta yleisten matkapakettiehtojen mukaisesti viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa. Vähimmäisosallistujamäärä kerrotaan kunkin tapahtuman yhteydessä saaduissa varausvahvistuksissa sekä hotellin nettisivuilla tapahtumakalenterissa kunkin tapahtuman kohdalla erikseen.

PUNKAHARJUN LUONTOMATKAILU OY:n OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Punkaharjun luontomatkailu Oy:n myyntipalvelu perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.