Hotelli Punkaharjun villiyrttiretki

 

Uutta! Nyt koko kesän ajan joka perjantai ja lauantai mahdollisuus päästä tutustumaan opastetusti supermuodikkaisiin villivihanneksiin hotellin oman villivihannesoppaan kanssa!

Retket ovat saatavilla 22.6-28.7 joka perjantai ja lauantai klo: 17:15.

Tervetuloa tutustumaan luonnon vihreään aarreaittaan!

Tiesitkö, että kaikkein terveellisimmät, maukkaimmat, ekologisimmat ja edullisimmat herkut voit löytää omalta takapihaltasi? Villivihannekset voittavat maussa kaupan vihannekset ja ruukkuyrtit ylivoimaisesti. Ne sopivat loistavasti arki- ja juhlaruokien höysteeksi sekä maustamiseen ja koristamiseen. Villivihanneksia kerätessä koko keho nauttii: mieli lepää liikkuessasi luonnossa, keho saa sopivasti hyötyliikuntaa ja valmistaessasi ruokaa itse keräämistäsi kasveista, hoidat koko kehoa päästä varpaisiin.

Teemme ohjatun kävelykierroksen hotellin pihapiirissä, jossa tutustumme yleisimpiin ja maukkaimpiiin kasveihin, jotka jokainen voi löytää omalta kotipihaltaan. Kuulet myös kasvien terveysvaikutuksista ja käytöstä kauneudenhoidossa. Saat myös opastusta säilömiseen ja vinkkejä ruoanlaittoon. Tule hankkimaan elämys, joka tukee hyvinvointiasi läpi koko elämän!

Kierros kestää n. 45 min, jonka jälkeen on vielä hetki aikaa kysymyksille ja Puodissa asiointiin.

Kierros alkaa perjantaina klo: 17:15, lauantaina klo:17:15 puodista, kierroksen hinta 20€/hlö, maksu suoritetaan puotiin.

Säävaraus! Sateella kierrosta ei järjestetä. Ei ennakkovarauksia.