Keisarinnan huvila

Majoitu kauniissa Keisarinnan huvilassa, aivan järven äärellä kävelymatkan päässä hotellin päärakennuksesta. Täällä voit kuulla historian siipien havinan.

 

Villa Keisarinnassa voi majoittua syyskuun 2019 loppuun asti. Sen jälkeen Villa Keisarinnassa on majoitustauko, sillä se peruskorjataan. Villa Keisarinnassa voi majoittua taas kesällä 2020.

Kun hotellin päärakennuksen majoituskapasiteetti ei enää pysynyt valtavan kysynnän mukana, rakennettiin hotellin viereen 1898 Villa Keisarinna. Huvilaa ei ole vielä remontoitu uuden omistajan aikana, mutta huoneet on siistitty matkustaja tasoisiksi ja otettu uudelleen majoituskäyttöön vuonna 2017. Villa Keisarinnassa on tarjolla sekä kahden hengen huoneita, että erillisellä oleskeluhuoneella varustettuja kahden hengen sviittejä. Jokaisesta huoneesta löytyy WC- ja suihkutilat.

Varustelutaso: Petivaatteet, laadukkaat Unikulman vuoteet, pyyhkeet, suihkutuotteet, oma kylpyhuone ja wc. (ei televisiota)

Myös Keisarinnan huvilasta löytyy lemmikkiystävällisiä huoneita, ilmoitathan lemmikkihuoneen tarpeesta varauksen yhteydessä.

***

Lisätietoa Keisarinnan huvilan huoneista päivitetään kevään 2020 aikana, jolloin myös uudistetut huoneet tulevat myyntiin kesäksi 2020.