Majoituspaketit

***

 

Ihana rakkausloma

Oma nuppu kainaloon ja hetkeksi arkea karkuun Suomen kauneimpaan lemmenhuvipuistoon, Hotelli Punkaharjuun. Yöpyminen valintasi mukaan joko päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan sviitissä, jossa teidät vastaanottaa samppanjapullo. Romanttinen iltakävely Topeliuksen polulla Hotelli Punkaharjun eväskassin kera, pussailua pususillalla ja rentouttava rantasaunavuoro, kuohuvilla kilistely sekä ihana viiden ruokalajin illallinen spesiaalilla kattauksella ja jaettavalla jälkiruoalla.

Myynnissä ympärivuotisesti, kesäsesonki 19.6.-10.8.2020.

  Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle sesongin ulkopuolella 499€.
Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle kesäsesonkina 599€.

Sisältää: yö sviitissä, aamiainen hotellin päärakennuksessa, 5 ruokalajin illallinen, aamupala, samppanjapullo, kävelyreittikartta ja eväät sekä yksityinen rantasaunavuoro.

Lisämaksusta ulkoporeallas saunavuoron yhteyteen +100€.

***

Syyslomatarjous

Haluaisitko viettää syyslomaa tai pidennettyä viikonloppua luonnon äärellä, nauttien ruskan väreistä ja hiljaisuudesta? Pyöräillä pitkin vuosisadan tieksi valittua Harjutietä syysauringon paistaessa järven yli? Kokeilla sienestämistä, sauvakävelyä, melontaa tai vaikkapa saunajoogaa? Tai jos haluat vain rentoutua, nauttia hotellin mukavista sängyistä ja kupillisesta kuumaa kaakaota villasukat jalassa, sekin onnistuu! Tule Hotelli Punkaharjuun viettämään rentouttava syysloma tai pieni pakohetki arjesta!

Myynnissä viikolla 42, 14.-18.10.2020.

Hotelli Punkaharjun syyslomatarjous alk. 349€/2vrk/huone.

Paketti sisältää kahden yön yöpymisen valitussa huonetyypissä, yhden vapaavalintaisen aktiviteetin tai välinevuokrauksen saatavuuden mukaan (ei yksityistä rantasaunavuoroa) sekä lounaan museoravintola Nilassa.