Majoituspaketit

 

Ihana rakkausloma

Oma nuppu kainaloon ja hetkeksi arkea karkuun Suomen kauneimpaan lemmenhuvipuistoon, Hotelli Punkaharjuun. Yöpyminen valintasi mukaan joko päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan sviitissä, jossa teidät vastaanottaa samppanjapullo. Romanttinen iltakävely Topeliuksen polulla Hotelli Punkaharjun eväskassin kera, pussailua pususillalla ja rentouttava rantasaunavuoro, kuohuvilla kilistely sekä ihana viiden ruokalajin illallinen spesiaalilla kattauksella ja jaettavalla jälkiruoalla.

Myynnissä ympärivuotisesti, kesäsesonki 21.6.-15.8.2021.

  Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle sesongin ulkopuolella 499€.
Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle kesäsesonkina 599€.

Sisältää: yö sviitissä, aamiainen hotellin päärakennuksessa, 5 ruokalajin illallinen, samppanjapullo, kävelyreittikartta ja eväät sekä tunnin yksityinen rantasaunavuoro.

Lisämaksusta ulkoporeallas saunavuoron yhteyteen +100€.

***

Huoleton mimmiloma

Hotelli Punkaharjun huoleton mimmiloma tarjoaa rentoutusta, yhdessäoloa sekä ikimuistoisia hetkiä, herkullisia makueläyksiä unohtamatta. Yöpyminen tapahtuu valintanne mukaan Hotellin päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan uniikeissa hotellihuoneissa tai luonnon sylissä Kaarnaniemen metsämökeissa. Arvokkaan yhteisen, vain teidän keskisen yhdessäolon lisäksi pääsette joko saunajoogaamaan tai metsäkylpemään ja meditoimaan hotellin isännän Teron johdolla sekä maistelemaan kuplivia ravintolapäällikkömme Maxin tai baarimestarimme Juhan kanssa. Illalla nautitte villiruokavelhomme Sami Tallbergin häkellyttävän hyvän neljän ruokalajin illallisen ja rentoudutte rantasaunamme lempeissä löylyissä ja paljussa pirskahtelevia siemaillen tai peilikirkkaaseen Saimaaseen syöksyen.

Myynnissä off-seasonilla 1.9.2021-31.5.2022.

Hotelli Punkaharjun mimmiloma kolmelle hengelle kesäsesongin ulkopuolella alk. 874€ (291€/hlö)

Sisältää: yhden yön majoituksen valitussa huoneluokassa, aamiaisen hotellin päärakennuksessa, samppanjapullon,   yksityisen rantasaunavuoron ulkoporealtaan kera, viininmaistelun, neljän ruokalajin illallisen sekä rentouttavan saunajoogan TAI meditatiivisen metsäkylvyn.

Lisämaksusta Saimin korkkarikoulu, Saimin luennot, Salonki Hilda Holmin palvelut sekä Johanna Oraksen taidehetki.

Tarkemmat huonehinnat ja lisätiedot täältä.

***