Majoituspaketit

Hengähdä hetki Harjun hiljaisuudessa

Rentoudu kansallismaiseman äärellä ja tule arkea karkuun Harjun hiljaisuuteen, Hotelli Punkaharjuun. Täällä hengähdät Harjun hellässä sylissä, nautit kupillisesta kuumaa kaakaota villasukat jalassa ja rentoudut rantasaunan pehmeissä löylyissä. Tule nauttimaan rauhallisuudesta Hotelli Punkaharjuun ja varaa pieni pakohetki arjesta!

  Hotelli Punkaharjun majoitustarjous kahdelle 450€.

Sisältää: kaksi yötä hotellin tai Keisarinnan huvilan kahden hengen huoneessa, aamiaiset hotellin päärakennuksessa, neljän ruokalajin illallisen kahdelle sekä tunnin yksityinen rantasaunavuoro.

Tarjous voimassa arkisin keskiviikosta perjantaihin Hotelli Punkaharjun aukioloaikojen mukaisesti 10.11.-17.12.2021 sekä 16.2.-1.4.2022.
Huomaathan, että tarjous koskee vain uusia varauksia ja tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Tarjous ei koske ryhmävarauksia tai teema- ja tapahtumapaketteja eikä ole voimassa talvilomaviikoilla 8,9 ja 10.

Hengähdä hetki Harjun hiljaisuudessa ja varaa majoituspakettisi pian!

Lisätiedot ja varaukset:
015 511 311

***

Lumoava joulu kansallismaisemassa

Rauhoitu joulun viettoon Hotelli Punkaharjussa. Täällä nautit harjualueen kiireettömästä tunnelmasta, lumoavasta luonnosta, taianomaisista hetkistä, sekä koet keittiömme jouluiset ateriat Hilpon muusikkoperheen säestyksellä. Lumoava joulu aloitetaan karismaattisen Waltteri Torikan tunnelmallisella joulukonsertilla ja joulun tunnelman kruunaa ainutlaatuinen joulumessu maailman suurimmassa puukirkossa Kerimäellä.

 Joulunajan majoituspaketti alk. 860€/hlö

Sisältää: kolmen yön majoituksen valitussa huoneluokassa, ruokailut hotellin päärakennuksessa (aamiaiset, 3x illallinen, 3x lounas), saunan kerran päivässä sekä ohjelman.
Lisämaksusta mahdollisuus varata rantasauna yksityiskäyttöön.

Lue lisää joulun ajan majoituspaketistamme täältä.

***

Hotelli Punkaharjun uusi vuosi

Vuosi vaihtuu Hotelli Punkaharjussa Pauli Hanhiniemen tahtiin! Anna tunnelmallisen harjumaiseman, loistavan livemusiikin sekä keittiömme makujen aarteiden johdattaa sinut kohti uutta vuotta 2022. Tule yöksi tai kahdeksi, tai vaikka vain illaksi. Kokosimme uuden vuoden juhlijoille pari erilaista pakettia, jotta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Uuden vuoden majoituspaketti alk. 290€/hlö

Sisältää: yhden tai kahden yön majoituksen valitussa huoneluokassa, alkumaljan ja Pauli Hanhiniemen keikan, ruokailut sekä majoituksen valitussa huoneluokassa joko perjantaista lauantaihin tai perjantaista sunnuntaihin asti.
Lisämaksusta mahdollisuus varata rantasauna yksityiskäyttöön.

Lue lisää joulun ajan majoituspaketistamme täältä.

***

 

Ihana rakkausloma

Oma nuppu kainaloon ja hetkeksi arkea karkuun Suomen kauneimpaan lemmenhuvipuistoon, Hotelli Punkaharjuun. Yöpyminen valintasi mukaan joko päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan sviitissä, jossa teidät vastaanottaa samppanjapullo. Romanttinen iltakävely Topeliuksen polulla Hotelli Punkaharjun eväskassin kera, pussailua pususillalla ja rentouttava rantasaunavuoro, kuohuvilla kilistely sekä ihana viiden ruokalajin illallinen spesiaalilla kattauksella ja jaettavalla jälkiruoalla.

Myynnissä ympärivuotisesti, kesäsesonki 21.6.-15.8.2021.

  Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle sesongin ulkopuolella 499€.
Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle kesäsesonkina 599€.

Sisältää: yö sviitissä, aamiainen hotellin päärakennuksessa, 5 ruokalajin illallinen, samppanjapullo, kävelyreittikartta ja eväät sekä tunnin yksityinen rantasaunavuoro.

Lisämaksusta ulkoporeallas saunavuoron yhteyteen +100€.

***

Huoleton mimmiloma

Nyt parhaat ystävykset tai isompi mimmiporukka mukaan ja viettämään hulvatonta, herkullista, pirskahtelevaa ja huolet harjulle heittävää mimmilomaa Hotelli Punkaharjuun! Luvassa on yhdessäoloa ja ikimuistoisia hetkiä, herkullisia makueläyksiä unohtamatta. Yöpyminen tapahtuu valintanne mukaan Hotellin päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan uniikeissa sviiteissä tai hotellihuoneissa. Arvokkaan yhteisen, vain teidän keskisen yhdessäolon lisäksi illalla nautitte keittiöpäällikkömme Mikko Lahtisen häkellyttävän hyvän neljän ruokalajin illallisen ja rentoudutte rantasaunamme lempeissä löylyissä.

Hotelli Punkaharjun mimmiloma kesäsesongin ulkopuolella (1.9.2021-31.5.2022).

 Huoleton mimmiloma 2hh huoneessa 290€/hlö tai sviitissä 320€/hlö.
Lisävuode 230€/hlö.

Paketti sisältää yhden yön majoituksen valitussa majoitusluokassa, aamiaisen hotellin päärakennuksessa, kukkia ja suklaata sisäänkirjautuessanne huoneeseen, samppanjapullon saunavuoron yhteyteen (1,5h), neljän ruokalajin illallisen sekä lähtiessänne Hotelli Punkaharjun tuliaispaketin kotiinviemisenä.

Lisänä pakettiinne voitte varata muun muassa Saimin hersyvän hauskan ja kannustavan korkkarikoulun mimmiporukallenne. Tai miltä kuulostaisi meditatiivinen metsäkylpy hotellin isännän Teron johdolla ja wine-tasting ravintolapäällikkömme Maxin kanssa?

Myös Salonki Hilda Holmin ihana Katja on valmis hemmottelemaan teitä pikameikeillä ja -kampauksilla.

Tarkemmat huonehinnat ja lisätiedot täältä.

***