Hotelli Punkaharjun varaus- ja peruutusehdot

Hotelli Punkaharju noudattaa seuraavia varaus- ja peruutusehtoja myydessään ja/tai välittäessään majoituspalveluita asiakkailleen. Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on varauksen tehtyään saanut varausvahvistuksen.

VARAAMINEN
Varauksen tehtyään asiakas saa varausvahvistuksen, josta löytyy varauksen hinta, ajankohta sekä peruutusehdot. Internetissä tehdyistä varauksista varausohjelma lähettää varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan myyjälle vähintään 14 päivää ennen majoituksen alkua. Alle 16-vuotias ei voi majoittua hotellilla ilman huoltajaa tai valvojaa.

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanjakohtaisia peruutusehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

Yllä mainittujen ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa varauksen peruuntumiseen.

PERUUTUKSET
Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti myyntipalvelun osoitteeseen tai sähköpostilla myyntipalvelun aukioloaikoina. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluun.

Mikäli asiakas peruuttaa huonevarauksensa:

  • Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai asiakas jättää tulematta on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta 1 yön majoitushinta + muut hotellille mahdollisesti aiheutuneet kulut.
  • Kesäsesongin (kesä-elokuun) huonevarauksiin sovelletaan tiukempia peruutusehtoja. Huonevarauksen voi perua kuluitta kaksi (2) viikkoa ennen saapumista. Tämän jälkeen on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta täysi hinta majoituksesta.  
  • Teema- ja tapahtumapaketteja sekä juhannusta, joulua ja uuttavuotta koskevat erityisehdot on määritelty erikseen.
  • Ryhmien varaus- ja peruutusehdot on määritelty erikseen.
  • Mahdollisista peruutuskuluista laitamme laskun asiakkaalle.
  • Vallitsevasta epidemiatilanteesta johtuen katsomme kaikki muutokset ja peruutukset tapauskohtaisesti. 

Punkaharjun luontomatkailu Oy ei korvaa asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Näitä ja mahdollisia muita poikkeustilanteita varten Punkaharjun luontomatkailu Oy:n myyntipalvelu kehottaa matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

Punkaharjun luontomatkailu Oy:n myyntipalveluiden oikeus perua varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Punkaharjun luontomatkailu Oy:n myyntipalvelu perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei asiakkaan toimesta ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu automaattisesti.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA
Punkaharjun luontomatkailu Oy:n hotellihuoneet ja metsähuoneet ovat asiakkaan käytettävissä tulopäivästä kohteittain seuraavasti:

  • Hotellihuoneet klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00.
  • Metsähuoneet klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Hotellihuoneen varustukseen kuuluvat vuodevaatteet, liinavaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit sekä kylpytuotteet ja hiustenkuivain. Metsähuoneen vuokraan kuuluvat vuodevaatteet, liinavaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit sekä kylpytuotteet, hiustenkuivain, jääkaappi ja kahvin- ja teenkeittovälineet.

Erikoissiivouksesta, sekä mahdollisista rikkoutuneista kalusteista, astioista tai laitteista on vuokranantajalla oikeus periä kulut todellisten aiheutuneiden kulujen mukaan. Erikoissiivouksella tarkoitetaan esim. kalusteiden erikoispuhdistusta, mattojen pesetystä tai kiinteistön kiinteisiin osiin kohdistuvia erikoispuhdistus tai maalaustoimenpiteitä, jotka johtuvat asiakkaan oleskelusta kohteessa. Asiakas on velvollinen korvaamaan hotellin kiinteistöön tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville tai alueen muille asiakkaille, on hotellilla oikeus yhden huomautuksen jälkeen poistaa asiakas välittömästi hotellin alueelta. Kaikista häiriöistä aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa Punkaharjun luontomatkailu Oy:n alueella (ml. hotellihuoneet, ravintolasalit, yleiset tilat, rantasauna ja metsähuoneet). Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan yksi ylimääräinen vuokrakohteen vuorokausivuokra lisättynä tekstiilien pesulalaskulla. Tupakointipaikat on merkitty selkeästi alueella.

Lupa lemmikin tuonnista lomakohteeseen on pyydettävä aina myyjätaholta. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 40 €/lemmikki/vrk lisämaksu.

Punkaharjun luontomatkailun Oy:n myyntipalvelu ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

HENKILÖMÄÄRÄ
Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä majoituskohteen kuvauksessa on enimmäishenkilömäärästä mainittu tai mitä lomakohteesta (mökki tai huone) löytyvään paloturvallisuusohjeeseen on enimmäishenkilömääräksi määritetty.

Teltan tai asuntovaunun käyttö Punkaharjun luontomatkailu Oy: n kohteissa ilman lupaa on kielletty. Hotellilla ei toistaiseksi ole teltta- tai asuntovaunupaikkoja.

HUOMAUTUKSET JA REKLAMAATIOT
Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on ilmoitettava välittömästi suoraan Punkaharjun luontomatkailu Oy:n myyntipalvelulle tai lomakohteen vastaanottoon. Mikäli asiaan ei tule korjausta, on kirjalliset korvausvaatimukset tehtävä 30 vrk:n kulu