Saapuminen

Hotelli Punkaharju sijaitsee Punkaharjulla, Etelä-Savossa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meille voit saapua niin autolla, junalla kuin lentokoneellakin. Kesällä rannassa palvelevat myös vierasvenelaiturit.

Helsingistä Hotelli Punkaharjulle on matkaa noin 350 kilometriä ja Punkaharjulta Savonlinnan keskustaan on noin 30 kilometriä. Helsingistä saapuessa hotelliamme lähimmät pysäkit ovat Lusto ja Retretti, joista on noin 15 minuutin kävelymatka hotellille.

Punkaharjun ja Savonlinnan välillä pääset kätevästi liikkumaan mukavalla paikallisjunalla. Juna pysähtyy Punkaharjun keskustan lisäksi Retretin ja Luston pysäkeillä.

Hotellia lähinnä oleva Savonlinnan lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä.

Autolla saapuessa kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Punkaharjun Harjutie 596 ja seurata Punkaharjun Harjualueen opasteita. Pihassamme on ilmainen pysäköinti. Mikäli hotellialueen parkkipaikat ovat jo varattuina, jätäthän autosi tenniskentän vieressä olevalle parkkipaikalle tai Harjutien varressa olevalle levikkeelle, jossa teksti Metsä on Suomen tuki. Ethän tuki hotellin piha-aluetta tai hotellille nousevaa tietä.

Kesällä hotelliin voi saapua myös höyrylaivalla.

***

Juna-aikataulut
Linja-autoaikataulut
Lentoaikataulut