Saapuminen

Hotelli Punkaharju sijaitsee Etelä-Savossa Punkaharjulla, joka on osa Savonlinnan kaupunkia. Etäisyys Savonlinnan keskustasta on noin 30 kilometriä. Meille saavut vaivattomasti autolla, junalla tai lentokoneella, kesäaikaan myös veneellä tai höyrylaivalla.

Autolla

Matka-aika Helsingistä on autolla 4,5 tuntia, junalla 3,5 tuntia ja lentäen 50 minuuttia. Ajoaika Lappeenrannasta, Joensuusta, Mikkelistä ja Varkaudesta on alle 2 tuntia ja Kuopiosta 2,5 tuntia. Autolla saapuessa kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Punkaharjun Harjutie 596 ja seurata Punkaharjun Harjualueen opasteita. Pihassamme on ilmainen pysäköinti.

Junalla

Junalla Helsingistä (Parikkalan suunnasta saapuessa) hotellia lähin pysäkki on Luston seisake, josta on kilometrin eli 10 minuutin kävelymatka hotellille. Savonlinnan suunnasta, paikallisjunalla saapuessa, ennen hotellia sijaitsee Retretin seisake, josta etäisyys hotellille on 1,2 kilometriä eli noin 15 minuutin kävelymatka.

Lentokoneella

Savonlinnan lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä ja Lappeenrannan lentokenttä 130 kilometrin päässä hotellista. Lappeenrannan lentokentältä on suorat lentoyhteydet Bergamoon, Memmingeniin, Budapestiin ja Wieniin.

Veneellä tai höyrylaivalla

Hotelli Punkaharjun rannasta on kaksi vierasvenelaituria: päiväkävijöille Keisarinnan huvilan rannassa ja yön yli viipyville Kaarnaniemessä metsähuoneiden ja höyrylaivalaiturin läheisyydessä. Lue lisää venelaitureistamme.

Höyrylaivaristeilyt Savonlinnan ja Punkaharjun välillä käynnistyvät kesäkuussa. Heinäkuussa Savonlinnan Oopperajuhlien aikaan höyrylaivat tekevät ylimääräisen pysähdyksen myös Olavinlinnassa.

Tästä voit tarkastaa ajoajatjunayhteydetlennot ja höyrylaivareittiliikenne hotellille .