Töihin Hotelli Punkaharjuun?

Haluaisitko töihin Suomen kauneimpaan huvipuistoon keskelle kansallismaisemaa? Etsitkö monipuolisia työtehtäviä ja sinulla on halu kehittää itseäsi? Tämä on sinun mahdollisuutesi!

***

Suomen kansallismaisemassa Saimaan Puruveden rannalla sijaitseva Hotelli Punkaharju on kaikilla aisteilla koettava ilmiö, jossa yhdistyvät rakkaus metsä- ja järviluontoon, taiteeseen ja kulttuuriin. Saimi Hoyerin emännöimässä hotellissa nautitaan upeista näyttelyistä, huippuesiintyjistä ja ainutlaatuisista kursseista, palkittuja paikallisia makuelämyksiä unohtamatta.

Metsänvartijan talosta tasokkaaksi majoitus- ja ravintolakohteeksi
Historiallinen hotelli on saanut alkunsa vuonna 1845, jolloin keisari Nikolai I määräsi harjulle rakennettavaksi metsänvartijan talon matkailijahuoneineen. Tuolloin rakennukseen tehtiin kolme huonetta matkailijoiden käyttöön. Talosta kasvoi myöhemmin kansainvälisestikin arvostettu Suomen vanhin valtionhotelli, jonka tarina jatkuu nyt Hotelli Punkaharjuna. Kauniisti entisöidyn hotellin lisäksi pihapiiristä löytyy tunnelmallinen Keisarinnan huvila sekä viehättäviä metsähuoneita, joissa upea harjuluonto on vahvasti läsnä. Hotellilla on lisäksi upea Saimaan maisemaan avautuva näköalaravintola sekä pehmeät löylyt tarjoava rantasauna.

Mielikuvituksellisia makuelämyksiä
Hotelli Punkaharjun ravintolassa kunnioitetaan paikallista ruokakulttuuria modernilla otteella. Vastuun mielikuvituksellisista annoksista ottaa vuoden 2022 kokkimaajoukkueessa ollut Pyry Nykänen yhdessä Antti Rämön ja heidän keittiötiiminsä kanssa tarjoten vieraille herkullisia ja mielikuvituksellisia makuelämyksiä, joiden korkealaatuiset raaka-aineet hankitaan lähitilojen ja -alueiden tuottajilta. Hotelli Punkaharjun ravintola on elämys, joka tuo monipuolisesti luonnon ja lähituottajien antimet lautaselle, luohan ympäröivä harju- ja vesistöluonto antimineen ainutlaatuiset puitteet toiminnalle. Sieniherkut ovat hotellin erikoisuus, ja hotellin emäntä Saimi Hoyer tunnetaankin intohimoisena sienestäjänä ja alan asiantuntijana. Hotelli Punkaharju on yksi neljästä Saimaa Gastronomy yrityksestä.  Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon valtakunnallisessa Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailussa. Hotelli Punkaharjun keittiö on useaan otteeseen palkittu, viimeisimpänä Glorian Ruoka ja Viini -lehti valitsi Hotelli Punkaharjun aamiaisen vuoden 2021 parhaaksi aamupalaksi Suomessa. Historiallinen ravintolasalimme ja iso terassimme mahduttaa meille parhaimmillaan 180 henkeä kerrallaan, ja tarjoamme heille unohtumattomia elämyksiä lounaan ja illallisen merkeissä, upean näköalan siivittämänä.

Elämyksiä kulttuurin ystäville
Hotelli Punkaharju tunnetaan monipuolisesta tapahtuma- ja kurssitarjonnastaan, jonka myötä upea kansallismaisema avautuu aivan uudella tavalla. Joogakursseilla rentoudutaan hyvää tekevässä maisemassa, Johanna Oraksen taidekursseilla nautitaan maalaamisen ilosta ja sieni- ja villiyrittikursseilla villiinnytään luonnon parhaista antimista. Lisäksi tarjolla on elämyksiä kulttuurin ystäville tasokkaiden taidenäyttelyiden, konserttien ja muiden viihdetapahtumien muodossa. Hotellin inspiroivat tilat taipuvat moneen ja sopivat sekä omasta rauhasta nauttimiseen, kuin pienempien että isompien juhlien järjestämiseen, unohtamatta huippukokouksia upeassa kansallismaisemassa!

***

Liity iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Työntekijöiltä edellytämme reipasta ja positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, tehokkuutta myös kiireen keskellä sekä mahdollisuutta ja halua tehdä monipuolista työtä. Arvostamme ammattitaitoa, sanavalmiutta ja kielitaitoa. Toimintamme pääajatuksena on huolehtia vieraistamme ja tuottaa heille elämyksiä koko vierailunsa ajan.  Tarjoamme sopimuspalkan. Mikäli tämä herätti mielenkiintosi, olethan yhteydessä, täytämme paikkoja oikeiden ihmisten löydyttyä.

***

Hakemukset ja lisätiedot:

***

Unelmien työpaikka Saimaa Gastronomy -yrityksessä?
Hotelli Punkaharju on osa Saimaa Gastronomy -verkostoa yhdessä Tertin Kartanon, TeaHouse of Wehmaisin ja Sahanlahti Resortin kanssa.Kaikkia meitä yhdistää rakkaus Saimaan ainutlaatuiseen luontoon ja aitoon, puhtaaseen lähiruokaan. Arvostamme paikallisia pientuottajien tuotteita ja luonnon antimia. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, mitä Saimaalla on. Meillä tulet osaksi sydämellään työtä tekevää tiimiä ja pääset luomaan asiakkaillemme mieleenpainuvia hetkiä. Kaiken huipuksi meillä luontoedut ovat kohdillaan: ympärilläsi on kaunein Saimaan luonto, josta voit nauttia kaikilla aisteilla. Tutustu tarkemmin verkostoon ja muiden Saimaa Gastronomy -kohteiden tarjoamiin uramahdollisuuksiin: www.visitsaimaa.fi/fi/saimaagastronomy