Usein kysyttyä

AUTOT: PYSÄKÖINTI, LATAUS JA LÄMMITYS

Onko pysäköinti maksullinen?

Ei, tarjoamme vieraillemme maksuttoman pysäköinnin.

Onko hotellissa lämmitystolppia?

Kyllä. Autojen lämmitystolppia on päärakennuksen läheisyydessä kaksi ja Villa Keisarinnan edessä 6 kappaletta. Lataustolpan avaimen saa vastaanotosta.

Maksaako lämmitystolppa, voiko lämmitystolpan varata?

Ei. Auton lämmitys on vieraillemme maksutonta. Emme varaa lämmitystolppia vaan vieraat saavat ne käyttöönsä saapumisjärjestyksessä.

Voiko hotellilla ladata sähköautoa? Löytyykö latauspisteitä tai sähkötolppia johon auton voi kytkeä?

Kyllä. Hotellin päärakennuksen pohjoispäädyssä, jossa sijaitsee myös ravintolan keittiö, on sähköauton latauspaikka. Sähköauton lataus on maksullista.

Saako matkailuautolla leiriytyä hotellin alueella tai harjulla?

Pysäköidä saa, mutta leirityä valitettavasti ei. Hotelli Punkaharju sijaitsee luonnonsuojelualueella ja maanomistaja on Metsähallitus. Hotellilla on pitkäaikainen vuokrasopimus maa-alueesta. Maanvuokraaja (eli Metsähallitus) on kieltänyt leiriytymisen/majoittumisen matkailuautoilla luonnonsuojelualueella. Leiriytyminen matkailuautolla on mahdollista esimerkiksi Harjun Portissa ja Punkaharju Resortin leirintäalueella.

LEMMIKIT

Voiko hotellissa majoittua lemmikin kanssa? Onko lemmikkiystävällisiä huoneita?

Kyllä. Lemmikkihuoneita ja lisävuoteita on saatavilla kaikissa majoitusmuodoissa, tarkistathan saatavuuden jo varausvaiheessa myyntipalvelusta. Lemmikin majoittumisesta perimme lisämaksun 30 €/ yö, jolla katamme mm. siivouskustannukset.

Lemmikkihuoneita on päärakennuksen alakerrassa yhteensä kolme: Huonenumero 1, Mesi (kahden hengen huone) Huonenumero 2, Hukka (kahden hengen huone) ja Huonenumero 3, Kaste (yhden hengen huone, jonka vuoteen leveys on 120 cm).

Villa Keisarinna sijaitsee n. 200 metrin päässä hotellin päärakennuksesta ja Keisarinnan alakerrassa on kolme lemmikkihuonetta: Huonenumero 52, Ernst Lampen (sviitti), Huonenumero 53, Eino Leino (kahden hengen huone) ja Huonenumero 54, Tohtori Wikman (sviitti).

Kesäkäytössä olevat metsähuoneet ovat kaikki kahden henkilön huoneita lisävuoteella. Metsähuoneet sijaitsevat Saimaan rannalla Kaarnaniemessä, noin 500 metrin päässä päärakennuksesta. Saatavilla on kuusi metsähuonetta lemmikkien kanssa majoittuville: Metsähuone 3, Käkikunnas, Metsähuone 5, Kaarnamaja, Metsähuone 7, Marjamäki, Metsähuone 8, Suvikehto, Metsähuone 9, Mäntykoto, Metsähuone 12, Kesäranta.

ALLERGIAT

Mitä huoneet ovat allergiavapaita?

Varsinaisesti allergiahuoneita meillä ei ole, mutta huoneissamme eikä yleisissä tiloissa ole kokolattiamattoja. Lemmikkejä ei sallita päärakennuksen huoneissa: (5) Vanamo, sviitti, (6) Muikku, (7) Petäjä, (8) Kurki, (9) Kuukunen, (10) Norppa, (11) Rusko ja (12) Korento. Lemmikkejä ei sallita Villa Keisarinnan huoneissa (51) Herrasväki Duberg, (55) Ilmari Kianto, (63) Jekaterina Panfilovna, (64) Neidit Rubinstein, (61) Neiti Gurina ja (62) Andrejeff.

Miten keittiö huomioi allergiat ja erityisruokavaliot?

Keittiömme huomioi ennakkoon ilmoitetut allergiat ja erityisruokavaliot. Ilmoitathan nämä tiedot myyntipalveluun vähintään 7 päivää ennen vierailuasi.

HUONEET

Missä kerroksessa huoneet ovat?

Päärakennuksen alakerrassa sijaitsevat (1) Mesi, kahden hengen vuode + lisävuode, (2) Hukka, kahden hengen vuode, ei lisävuodetta ja (3) Kaste, yhden hengen vuode (leveys 120 cm), ei lisävuodetta. Muutaman porrasnousun takana, portaikon alla järvinäkymälliset huoneet (5) Vanamo, sviitti, kahden hengen vuode + lisävuode ja (6) Muikku, kahden hengen vuode + lisävuode.

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevat (7) Petäjä, kahden hengen vuode + lisävuode, (8) Kurki, kahden hengen huone + lisävuode, (9) Kuukunen, yhden hengen vuode (leveys 120 cm), ei lisävuodetta, (10) Norppa, kaksi erillistä vuodetta, ei lisävuodetta, (11) Rusko, kahden hengen vuode + lisävuode ja (12) Korento, kahden hengen huone, ei lisävuodetta. (Huonenumero 4:ää ei ole 😊).

Villa Keisarinnan alakerrassa ovat huoneet: (51) Herrasväki Duberg, sviitti, kahden hengen vuode + lisävuode,  (52) Ernst Lampen, sviitti, kahden hengen vuode + lisävuode, (53) Eino Leino, kahden hengen vuode, ei lisävuodetta, (54) Tohtori Wikman, sviitti, kahden hengen vuode + lisävuode ja (55) Ilmari Kianto, kahden hengen vuode, ei lisävuodetta.

Villa Keisarinnan yläkerrassa ovat huoneet: (61) Neiti Gurina, kahden hengen vuode, ei lisävuodetta, (62) Andrejeff, kahden hengen vuode, mahdollisuus erillisiin vuoteisiin, (63) Jekaterina Panfilovna, sviitti, kahden hengen vuode + lisävuode, (64) Neidit Rubinstein (kahden hengen vuode, mahdollisuus erillisiin vuoteisiin.

Metsähuoneet ovat yksikerroksia.

Mitkä ovat ns. Twin-huoneita? Missä huoneissa on mahdollisuus erillisiin vuoteisiin?

Hotellin päärakennuksessa ainoa twin-huone on (10) Norppa, jossa on kaksi erillistä vuodetta, ei lisävuodetta sekä (11) Rusko, jossa on mahdollisuus erottaa vuoteet kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Ruskossa on myös lisävuode.

Päärakennuksessa mahdollisuus erillisiin vuoteisiin myös myös kaikissa lisävuoteellisissa huoneissa, jotka ovat: (1) Mesi, (5) Vanamo, (6) Muikku, (7) Petäjä, (8) Kurki, ja (11) Rusko.

Villa Keisarinnassa vuoteet ovat erotettavissa huoneissa: (64) Neidit Rubinstein ja (62) Andrejeff.

Kaikki metsähuoneet ovat kahden hengen huoneita lisävuodemahdollisuudella.

Missä huoneissa on lisävuode?

Päärakennuksessa lisävuode on seuraavissa huoneissa: (1) Mesi, (5) Vanamo, (6) Muikku, (7) Petäjä, (8) Kurki ja (11) Rusko.

Villa Keisarinnassa on lisävuode vain sviiteissä: (51) Herrasväki Duberg, (52) Ernst Lampen, (54) Tohtori Wikman ja (63) Jekaterina Panfilovna.

Kaikki metsähuoneet ovat kahden hengen huoneita lisävuodemahdollisuudella.

Missä huoneissa on sohva?

Sohva on kaikissa huoneissa, joissa on lisävuodemahdollisuus. Katsothan edellisen kysymyksen ja vastauksen. Kaikki metsähuoneet ovat kahden hengen huoneita lisävuodemahdollisuudella eli niissä kaikissa on sohva.

Missä huoneissa on järvinäköala?

Järvinäköala on päärakennuksessa Vanamossa (5) ja Muikussa (6). Villa Keisarinnassa järvinäköala on Herrasväki Dubergissa (51), Jekaterina Panfilovnassa (63) ja Neiti Gurinassa (61).

Miten huoneet eroavat varustelutasoltaan?

Sekä päärakennuksen että Villa Keisarinnan huoneet ovat hotellitasoisia. Metsähuoneet ovat vain kesäkäytössä.

Sviitit ovat isompia kuin muut huoneet ja niissä on myös minibaarit. Päärakennuksen sviitissä (5, Vanamo) ja Keisarinnan Herrasväki Dubergissa (51) on kylpyamme, muissa sviiteissä on suihkut. Villa Keisarinnan sviiteissä on katetut terassit. Jekaterina Panfilovnassa (63) on myös parveke järvinäköalalla.

Kesäkäytössä olevat metsähuoneet on kunnostettu viihtyisiksi hotellihuoneiksi, joissa on samat laadukkaat Unikulman vuoteet ja liinavaatteet kuin muuallakin hotellissa. Kaikissa huoneissa on sähköt ja sähkölämmitys, muttei juoksevaa vettä. Metsähuoneissa ei siis ole omaa wc:tä eikä suihkua. Metsähuoneiden yhteiset suihku- ja WC-tilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa, aivan metsähuoneiden läheisyydessä. Metsähuoneissa majoittuvat voivat myös veloituksetta käyttää hotellin rantasaunaa yleisillä aamuvuoroilla.