Inspiroivat tilat tarpeiden mukaan

***

Ravintolasali

Kaksiosainen ravintolasalimme mukautuu helposti pienempien ja suurempien kokousvieraiden käytettäväksi. Harjusalissa asiakaspaikkoja on 80 hengelle ja tila muuntuu niin kokous- kuin juhlatilaksi. Harjusalista on avoin yhteys Laavusaliin, josta avautuu kaunis maisema Saimaalle. Laavusaliin on myös mahdollista kattaa ruoka- ja kahvitarjoilut, mikäli Harjusali halutaan pitää täysin kokouskäytössä.

Ravintolasalit on mahdollista sulkea täysin yksityiskäyttöön. Suuria tapahtumia varten myös koko hotelli on tarvittaessa mahdollista varata täysin yksityiskäyttöön.

Lisätietoja ja kuvia ravintolastamme löytyy täältä.

***

Keinutuoliveranta

Keinutuoliveranta on ollut erityisen suosittu pienryhmien keskuudessa, ja sen on todettu olevan hyvin rauhoittava ja keskittymistä parantava tila. Keinutuoliverannan yhteydessä on hotellin kirjasto, jossa on mahdollista pitää pienryhmien palavereita tai nauttia kahvihetkistä kokousten välissä.

Keinutuoliveranta sopii noin 15 hengen kokouksia varten, riippuen hieman kokoustekniikan tarpeesta ja kokouksen luonteesta. Tila muuntautuu helposti rennoista palavereista vaativampiinkin kokouksiin.

***

Keisarinnan huvilan kokoustila

Historiallinen Keisarinnan Huvila on 2019-2020 talven peruskorjauksessa ja avautuu majoitus- ja kokouskäyttöön uudistettuna toukokuussa 2020.

***

Rantasauna

Pienryhmien suosima kokoustila on rantasaunan kabinetti, josta on helppo siirtyä päivän päätteeksi lempeisiin löylyihin ja pulahtaa Saimaan raikkaaseen veteen tai ulkoporealtaaseen. Saunaan mahtuu kerralla reilu kymmenkunta henkeä saunomaan tai kokoustamaan. Toki suurempien seurueiden on mahdollista jakautua ja nauttia löylyistä vuorotellen.

Rantasaunan terassilta avautuu näkymä Saimaalle, ja uimaan pääsee sekä hiekkarannan että uimalaiturin kautta. Saunan terassilla on myös ulkoporeallas, joka on varattavissa tilaussaunan yhteydessä. Saunatuvasta löytyy juomakaappi, mutta tilauksesta toimitamme myös muita kokoustarjoiluita saunalle nautittavaksi.

Lisätietoja rantasaunastamme löytyy täältä. 

***

Torni

Kahdenkeskisiä neuvotteluita varten Hotellin historiallinen torni on ikimuistoinen. Torni on poissa käytöstä talvisesongin ajan ja varattavissa toukokuun alusta lähtien.

Lisätietoja tornista ja torni-illallisesta löytyy täältä.

***

Museoravintola Nila

Museoravintola Nila sijaitsee vain kilometrin päässä Hotelli Punkaharjulta Metsämuseo Luston yhteydessä. Nilan kabinetissa asiakaspaikkoja on noin 40.

Museoravintola Nilan kokoustarjoilut ja lounas on helppo nauttia joko kabinetissa tai ravintolassa ja tarvittaessa toimitamme ne myös Metsämuseo Luston puolelle, mikäli suunnitelmissa on kokous suuremmalle yleisölle.

Lisätietoja Museoravintola Nilasta löytyy täältä.

***

Metsämuseo Lusto

Hotellin lähellä sijaitseva Metsämuseo Lusto on tärkeä yhteistyökumppanimme, jonka auditorio ja saunakabinetti on varattavissa myös Hotelli Punkaharjun kautta. Lusto on myös erinomainen tutustumiskohde, jossa voidaan järjestää opastettu kierros tai siihen voi tutustua omatoimisesti.

Lisätietoja Metsämuseo Lustosta löytyy täältä.