9.12. Jarkko Tamminen – Kuuleeko Punkaharju imitaatioshow SIIRRETTY VAPUNAATTOON

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Punkaharju?”-imitaatioshow siirretään vallitsevan koronavirusepidemiatilanteen vuoksi vapunaattoon 30.4.2021 klo 16 ja 20 kattauksiin.

***
Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Punkaharju?”-imitaatioshow siirretään vallitsevan koronavirusepidemiatilanteen vuoksi vapunaattoon 30.4.2021.

***

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Punkaharju?” -imitaatioshow rantautuu keskiviikkona 9.12.2020 Punkaharjulle.
Tarjolla Dinner & Show -paketti:

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.

Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Illan aikana on tarjolla perinteinen pikkujoulumenu.

Kolmen ruokalajin illallinen alkaa: klo 18.00
Show alkaa: klo 20.00, hinta 70€/hlö
Shown kesto: n. 2h sis. 25 min väliajan

Varaukset ja tiedustelut:
015 511311,