Johanna Oraksen maalauskurssi 21.-23.9.2018

Suosittu Johanna Oraksen maalauskurssi järjestetään uudelleen toiveiden pohjalta syksyllä!
Viikonlopun mittaisella kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana.

 

Johanna Orasta pidetään innovatiivisena uudistajana, joka on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä, mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Johanna on opiskellut kotimaan lisäksi mm. Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzessä. Kesäisin Johanna pitää ateljeetaan ja taidenäyttelyään Punkaharjulla – vain kilometrin päässä Hotelli Punkaharjusta!

Viikonloppu aloitetaan Saimin ja Johannan illalla, jonka aikana selviää, miten suomalainen kansallismaisema Punkaharjulla on vaikuttanut näiden karismaa hehkuvien naisten luomisvoimaan. Lauantaina ja sunnuntaina päästään itse kokeilemaan Punkaharjun luonnon inspiraation voimaa; Johannan opastuksella aloitetaan vapaa-aiheinen maalaustyö. Viikonlpun aikana pääset kysymään Johannalta apua niin sommitteluun, maalaustekniikkaan kuin värioppiin liittyvissä asioissa ja voit päästää sisäisen luovuutesi valloilleen.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi pian!

***
Hinnat:

1 hh 495€

2hh 390€/hlö

2 hh yhdelle 515€

Metsähuone 330€ / hlö

Metsähuone yhdelle 455€

Ilman majoitusta 205€

***

Hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut kaikkina päivinä, ohjelman ja ohjauksen. Otathan mukaan omat öljyvärit ja maalaustarvikkeet!

***
Lisätietoja: / 015-511 311