Joululahjat

Hanki hyvän mielen joululahjat Hotelli Punkaharjulta ystäville, naapureille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille!

Hotelli Punkaharju -Tee 8,5€

”Hotelli Punkaharju -Tee on kuin Saimi, hienostunut ja maailmaa nähnyt, mutta silti Punkaharjulle sienimetsiin kaipaava, aito.

Hotelli Punkaharju -Teen pohjana on hienostunut Darjeeling – teemaailman samppanjanakin tunnettu teelaatu, maustettuna aavistuksella Saimin rakastavaa vihreää jasmiiniteetä sekä katajanmarjoilla ja kanervankukilla tuoden teehen sienimetsän vivahteita.” Hotelli Punkaharju -Teen on suunnitellut sisustussuunnittelija Päivi Auvinen Olga Maria Designista.

***

Glögi 10€

Hotelli Punkaharjun vaalea glögi kruunaa joulun odotuksesi omenaisella maullaan. Mausteina muun muassa appelsiinia, vaniljaa, tähtianista sekä kanelia.

***

Makeiset

Tattisuklaakeksit 1€/kpl

***

Leivät 7€

Spelttileipä
Siemennäkkileipä

***

Mausteet 4€

Marjasokeri
Sienisuola

***

Harjun Siemenpuuro 13€

Granola  7,5€

Rapeaksi paahdetut hassel-, saksan- ja cashew-pähkinät, mantelilastut, auringonkukansimenet, kuivatut karpalot sekä agavesiirappi antavat makua hotellin omaan Harjun Granolaan.

***

Hotelli Punkaharju -korvakorut 25€

***

Lahjakortit

Etkö keksi sopivaa lahjaa läheisellesi? Osta hotellin oma lahjakortti, joka käy Hotelli Punkaharjun lisäksi Ravintola Punkaharjun ja Museoravintola Nilan palveluihin.

***

Tilaa paikalliset joululahjat ennakkoon tai tule tutustumaan Hotellin puodin valikoimiin paikan päälle. Hotellin aukioloajat voi tarkistaa täältä.
Jouluostoksia voi tulla tekemään paikan päälle hotellille tai lahjat voi tilata hotellin myyntipalvelusta: .
Paketointi- ja postituskulut alk. 10€.

***

Tip Tap Tip Tap!