Hotelli Punkaharjun ensimmäinen sieniviikonloppu syksyllä 2016 oli monelle mielenräjäyttävä kokemus. Sieniretkeltä löytyi Suomelle uusi rouskulaji sekä sienten aateliin kuuluvaa matsutakea. Viime vuoden malliin lähdemme nytkin sienimetsään huippuasiantuntijoiden Tea von Bonsdorffin ja Jarkko Korhosen sekä Punkaharjun innokkaimman sienestäjän Saimin matkassa.
Viikonloppuna sieniä syödään eri muodoissa ja mukaan tarttuu varmasti myös monta uuttaa tapaa valmistaa sieniruokia. Viikonlopun kruunaa ainutlaatuinen keittiömestari Mikko Lahtisen suunnittelema viiden ruokalajin sieni-illallinen.
***
Hinta
200€/hlö
Hintaan sisältyy ohjelma ja ruokailut.
Majoitus lisämaksusta.
Viikonlopun toteutuminen edellyttää 15 hengen osallistumista.