31.10. Karoliina Komulainen ja Markku Laakso – Klassinen ilta Hotelli Punkaharjulla

 

Pyhäinpäivää juhlistetaan Hotelli Punkaharjulla upean klassisen musiikin merkeissä. Kuopion kaupunginorkesterissa soittava kaksikko Karoliina Komulainen ja Markku Aro saapuvat harjulle hurmaamaan musiikillaan. Ilta sisältää sävelmiä säveltäjiltä kuten Piazzola, Glass, Morricone sekä Marin Marais. Myös improvisointia on luvassa. Joten varaa kalenteriin tilaa ja liity mukaan nauttimaan näistä musiikin helmistä ja hurmaavasta illasta.

Karoliina Komulainen on opiskellut Sibelius-Akatemiassa ja mestarikursseilla ympäri maailmaa. Hän on toiminut eri sinfoniaorkestereissa, opettanut ympäri Suomea ja tekee ahkerasti kamarimusiikkia eri kokoonpanoissa, erityisesti uusi musiikki lähellä sydäntään. Tällä hetkellä hän toimii Kuopion kaupunginorkesterissa klarinetin varaäänenjohtajana.

Markku Laakso on opiskellut Sibelius-Akatemiassa ja Baselin Musiikkiakatemiassa. Hänet tunnetaan aktiivisena ja monipuolisena kamarimuusikkona ja työskentelee aktiivisesti aikamme säveltäjien kanssa. Hän on tilannut ja kantaesittänyt viime vuosina useita teoksia. Laakso on kiinnostunut myös vanhasta musiikista ja soittaa varhaisromantiikan ajan kitaraa sekä terobia.

Markku Laakso on ollut aktiivisesti mukana Kuopion Kamarimusiikkiseuran toiminnassa sen perustamisesta lähtien. Hän toimii kitaransoiton lehtorina Kuopion konservatoriossa sekä tuntiopettajana Sibelius-Akatemian Kuopion osastolla.

Ilta alkaa noin klo: 21:00
Liput 10€
Illan aikana on mahdollista nauttia illallista Sami Tallbergin suunnittelemalta a la carte listalta  klo: 18:00 alkaen.

***

Varaukset ja tiedustelut:
+358 15 511 311 /