Kokouspalvelut

Läsnäolo ja keskittyminen, vuorovaikutus ja inspiraatio. Aika ja tila, asiat ja ihmiset. Suomen kauneimmassa maisemassa Hotelli Punkaharjussa, harjun laella, petäjien juurella ja veden äärellä, syntyy hyviä ajatuksia, loistavia oivalluksia ja parhaita päätöksiä. Tarjoamme kokouksellenne rauhaa ja hiljaisuutta, inspiroivan tilan sisällä tai ulkona, innostavan ilmapiirin, hyvät yöunet, metsänantimia lautaselle ja ajanvietteitä vapaa-aikaan. Näissä maisemissa ja tässä talossa ovat löytäneet uusia ajatuksia niin monet, heidän joukossaan Albert Edelfelt, Magnus von Wright, Eino Leino, Ilmari Kianto ja I. K. Inha. Niin myös Hotelli Punkaharjun yrittäjä, innostavana puhujana tunnettu Saimi Hoyer. Vieraanamme on säännöllisesti myös valtion vieraita, viimeksi EU-suurlähettiläät heinäkuussa 2019.

Koe Huippukokous Hotelli Punkaharjussa!
Luonnon vetovoima, historialliset puitteet ja luonnonläheiset lähiruokaherkut ovat tarjolla valmiiksi räätälöidyissä kokouspaketeissamme. Valitse sopiva paketti valmiista valikoimastamme tai suunnitellaan yhdessä teille sopivin kokouspaketti alusta alkaen. Kaikki kokouspakettimme ovat räätälöitävissä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.
Tutustu kokouspakettivalikoimaamme tarkemmin täältä.

Tarjoamme inspiroivat tilat tarpeidenne mukaan
Humisevien harjujen ja kirkkaiden vesien äärellä on tilaa hengittää ja Hotelli Punkaharjussa kokouksen voi pitää muodollisesti ravintolasalissa, epämuodollisesti saunatuvassa, rennosti rantasaunan lauteilla, huolettomasti Keinutuoliverannalla, luovasti Kämäräisen salissa, kahdenkeskisesti metsänvartijan tornissa, ilmavasti Laivalaiturin paviljongissa ja luonnollisesti kävelykokouksena harjun rinteillä, poluilla ja poukamissa!
Tutustu monipuolisiin kokoustiloihimme täältä.

Ajanvietettä vapaa-aikaan
Hotelli Punkaharjussa aika pysähtyy ja pieni ikuisuus mahtuu kokousten väliinkin. Hotelli Punkaharju ja yhteistyökumppanit tarjoavat näihin hetkiin mieltä kiinnittäviä ajanvietteitä – sieni- ja villiyrttiretkiä, hotellin historiakierroksia, metsäkylpyjä, viinin maistelua, korkkarikoulua, metsäsuhteita Lustossa, lenkkipolkuja ja luontoretkiä. Myös hotellin emännän Saimin puhujakoulutukset voisivat sopia täydentämään kokousohjelmaanne ja Saimia voikin pyytää kokouksenne aloittamiseen, itsensä likoon laittamiseen, kokouksen lentoon saattamiseen tai kokoamaan kanssanne tapaamisen tuloksia, mitä opitte, mihin päädyitte, miten tästä jatkatte. Suunnittelemme kokousten oheisohjelmat aina toiveiden ja vuodenaikojen mukaan. Tee vierailustasi Hotelli Punkaharjussa kokonaisvaltainen elämys ja tutustu monipuoliseen oheispalvelutarjontaamme sekä muihin palveluihimme täältä.

Majoitu tunnelmallisissa huoneissamme
Hotelli Punkaharju on Suomen vanhin majatalo, sillä se on majoittanut metsänvartijantalona kulkijoita jo vuodesta 1845 lähtien, jolloin keisari Nikolai I määräsi harjulle rakennettavaksi metsänvartijan talon matkailijahuoneineen. Tuolloin rakennukseen tehtiin kolme huonetta matkailijoiden käyttöön. Talosta kasvoi myöhemmin kansainvälisestikin arvostettu Suomen vanhin valtionhotelli, jonka tarina jatkuu nykyisin Hotelli Punkaharjuna. Kauniisti entisöidyssä päärakennuksessa on 11 hotellihuonetta, joista jokaisella on oma sielunsa. Hotellin pihapiiristä löytyy myös tunnelmallinen, vuonna 1898 valmistunut Keisarinnan huvila, jonka yhdeksän uudistettua huonetta on omistettu 1900-luvun alun täysihoitovieraiden tarinoille, sekä viehättäviä metsähuoneita, jotka Aseveliliitto ja Lomaliitto rakennuttivat 1940-luvulla sosiaalista lomatoimintaa varten. Nämä 13 mökkiä jatkavat tarinaansa nyt kesäkauden metsähuoneina harjuluonnon keskellä tarjoten unohtumattoman yön jylhien honkien alla, keskellä luonnonsuojelualuetta.
Tutustu Hotelli Punkaharjun majoitustarjontaan täältä.

Mielikuvituksellisia makuelämyksiä
Hotelli Punkaharjun ravintolassa kunnioitetaan paikallista ruokakulttuuria modernilla otteella. Ravintola tarjoaa vierailleen herkullisia ja mielikuvituksellisia makuelämyksiä, joiden korkealaatuiset raaka-aineet hankitaan lähitilojen ja -alueiden tuottajilta. Hotelli Punkaharjun ravintola on elämys, joka tuo monipuolisesti luonnon ja lähituottajien antimet lautaselle, luohan ympäröivä harju- ja vesistöluonto antimineen ainutlaatuiset puitteet toiminnalle. Sieniherkut ovat hotellin erikoisuus, ja hotellin emäntä Saimi Hoyer tunnetaankin intohimoisena sienestäjänä ja alan asiantuntijana. Hotelli Punkaharju on yksi neljästä Saimaa Gastronomy yrityksestä.
Tutustu Hotelli Punkaharjun ravintolaan täältä.

Saapuminen helpompaa kuin yleisesti luullaan
Hotelli Punkaharju sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja meille pääset niin autolla, junalla kuin lentokoneellakin ja kesäisin myös veneellä.
Tutustu eri reittivaihtoehtoihin täältä.

Tervetuloa meille!

***

Lisätietoja ja varaukset:
+ 358 15 511 311