Juhlat

Juhlava merkkipäivä tai talvihäät kansallismaisemassa! Ilta-auringossa punertavina hohtavat männyt, sinisenä välkkyvä Saimaa tai lumenvalkoisena kimalteva harjurinne tarjoavat merkkipäivääsi näyttämön, joka on herättänyt ihastusta jo vuosisatojen ajan.

Järjestämme teille ainutlaatuiset, tyylikkäät ja toiveidenmukaiset juhlat. Me huolehdimme toteutuksesta ja te saatte keskittyä nauttimaan tilaisuudesta. Keittiömme ylistetyt tarjoilut ja sydämellinen palvelu takaavat ikimuistoisen juhlapäivän tai juhlaviikonlopun juuri Teille ja ystävillenne. Voitte juhlia ja majoittua saman katon alla pieteetillä kunnostetussa ja sisustetussa hotellissamme.

Häät

Olemme tapahtumatalo, joissa erilaiset teemaviikonloput ja esiintymiset rytmittävät suurta osaa tapahtumakalenteriamme. Tämän vuoksi järjestämme häitä vain sesongin ulkopuolella, lähinnä loka-marraskuussa ja tammi-maaliskuussa.

Merkkipäivät, -hetket ja juhlat

Järjestämme juhlia aina 120 osallistujaan saakka, mutta joskus tärkeimmässä hetkessä on läsnä vain kaksi. Elämän erityisiin tilaisuuksiin tarjoamme käyttöönne hotellin metsänvartijan tornia, josta on tähyilty metsää, vettä ja taivasta jo vuodesta 1845. Neljän ruokalajin illallinen tornissa kahdelle henkilölle on tarjolla toukokuusta syyskuuhun. Lue lisää torni-illallisesta.

Ravintolapalvelut

   

Hotelli Punkaharjun ravintolan kahdessa salissa, Harjusalissa ja Laavusalissa, on yhteensä 120 asiakaspaikkaa, jota täydentää kesäisin ilta-aurinkoon, Saimaata kohti avautuva 70 hengen terassi. Ravintolatilojemme yhteydessä toimivat myös baari ja lounge.

Hotelli Punkaharjun ravintolassa kunnioitetaan paikallista ruokakulttuuria modernilla otteella. Ravintola tarjoaa kulinaarisia hemmotteluhetkiä, sesonginmukaisia ja herkullisia makuelämyksiä, joiden korkealaatuiset raaka-aineet hankitaan lähiluonnosta ja -tilojen ja -alueiden tuottajilta. Keittiömestarimme voi räätälöidä toiveidenne mukaisen menun tilaisuuteenne ja ravintolapäällikkö suosittelee menuun sopivat juomat.  Tutustu Hotelli Punkaharjun ravintolaan täältä.

Salonki Hilda Holm

Hotellin tiloissa palvelee myös kauneussalonki:  Salonki Hilda Holm, jonka palveluista vastaa pitkän linjan hiusammattilainen ja muun muassa Saimi Hoyerin kampaaja-meikkaajana tunnettu Katja Hintsa. Katja loihtii ennakkovarauksella salongissaan niin kampaukset kuin meikit, hiustenvärjäykset, raidoitukset, leikkuut ja Olaplex-hoidot. Tutustu ja varaa salongin palvelut täällä.

Majoittuminen

Yöpymään meille mahtuu ympäri vuoden lähes 40 henkilöä. Vieraamme majoittuvat tyylikkäissä ja yksilöllisesti sisustetuissa hotellihuoneissa, jotka sijaitsevat hotellin päärakennuksessa (11 huonetta) ja päärakennuksesta 2oo metrin päässä sijaitsevassa Villa Keisarinnassa (9 huonetta). Päärakennuksessa on 7 kahden hengen huonetta, 2 yhden hengen huonetta, 1 twin-huone (erilliset vuoteet) ja 1 sviitti. Villa Keisarinnassa on 5 kahden hengen huonetta ja 4 sviittiä. Useissa huoneissamme ja sviiteissämme on lisävuodemahdollisuus.

Kesäaikaan majoituskapasiteettimme lähes tuplautuu, koska tarjoamme vieraidemme käyttöön touko-syyskuun välisenä aikana myös Saimaan rannalla sijaitsevat 15 metsähuonetta. Kaikissa metsähuoneissa on lisävuodemahdollisuus. Tutustu Hotelli Punkaharjun majoitustarjontaan täältä.

Rantasauna ja ulkoporeallas

  Tunnelmallisessa, Saimaan rannalla sijaitsevassa saunassamme rentoutuu mukavasti kymmenen hengen seurue. Ympäri vuoden voitte nauttia myös ulkoporealtaan kuplista ja talvisin avannon virkistävyydestä.

Pyydä tarjous

Voitte jättää myös meille tarjouspyynnön! Vastaamme teille 24 tunnin kuluessa tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.