Kämäräinen

Keisarinnan huvilassa sijaitseva kokoustila Kämäräinen sopii hyvin 2-16 hengen yksityisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Keisarinnan huvila sijaitsee noin 200 metrin päässä Hotelli Punkaharjun päärakennuksesta (pysäköintipaikat Keisarinnan huvilan edessä). Kokoustilassa on oma parveke etelään ja näkymä Saimaalle.

Kokoustilaan toimitetaan tilauksen mukaiset virvokkeet sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounaat ja päivälliset ovat tarjolla ilman erillistä sopimusta hotellin päärakennuksessa Ravintola Punkaharjussa.

Vuonna 1898 rakennuttu Keisarinnan huvila metsä- ja järvimaisemineen tarjoavat yksityisyyttä ja rauhaa kokouspäivien viettoon. Keisarinnan huvilasta löytyy kokoustila Kämäräisen lisäksi yhdeksän majoituskäyttöön tarkoitettua huonetta (neljä sviittiä ja viisi kahden hengen huonetta) sekä Salonki Hilda Holm. Keisarinnan huvila on mahdollista varata täysin yksityiskäyttöön kokousvieraita varten. Tällöin sviittien oleskelutiloja ja yläkerran aulaa on mahdollista käyttää esimerkiksi ryhmätyöskentelyyn. Keisarinnan huvilaan ja sen huoneisiin voi tutustua tarkemmin täällä.

Asiakaspaikat eri pöytämuodoissa:
Yksi pitkä pöytä 14 henkilöä
Kaksi pienempää pöytää 16 henkilöä

Kokoustekniikka:
Langaton Wi-Fi, fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja 72″ LCD-näyttö (korkeus 93,5 cm x leveys 166 cm). Tilaan on mahdollista toimittaa myös videotykki ja valkokangas (korkeus 165 cm x leveys 234 cm).

Tilavuokra (sisältyy kokouspakettien hinnoitteluun):
200 € / päivä

Saatavuus:
ympäri vuoden

***

Tiedustelut ja varaukset:
P. + 358 15 511 311