Olutpruuvit & samppanjatasting

Tule tutustumaan oluiden maailmaan olut- ja ravintolakulttuurin asiantuntija, Heikki Kähkösen, johdolla tai nouse arjen yläpuolelle samppanjatastingissa!

Heikki Kähkösen olutpruuvi: Suomalaiset käsityöoluet – Matka käsityöoluiden ja -juustojen maailmaan

Hotelli Punkaharjun olutpruuvissa (olutkoulussa, oluttastingissa) teemme matkan kotimaisten käsityöoluiden ja pienjuustoloiden juustojen maailmaan. Maisteltavina on neljä erilaista olutta ja niille juustoparit.
Käymme läpi oluen ulkonäköä, tuoksua, makua ja maistelutekniikkaa. Maistelemme, miten lagerolut ja kovat juustot, vehnäolut ja valkohomejuusto sekä portteri ja sinihomejuusto maistuvat keskenään.
Oluttastingia isännöi kokenut olutkirjoittaja ja -kouluttaja Heikki Kähkönen.

Hinta:
49 €/henkilö, minimilaskutus 343 €. Hintaan sisältyy opastus sekä maisteluoluet ja -juustot.

Kesto:
n. 1 h

Lisätietoja:  Suositeltava ryhmäkoko 4–20 henkilöä. Erityisjärjestelyin voimme toteuttaa pruuvin jopa 50 henkilölle. Tuote on tarjolla ennakkotilauksesta päivittäin 22.6.2022 saakka. Saatavuus syyskaudella ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoa Heikki Kähkösestä esimerkiksi https://olutopas.info/olutwiki/henkilot:heikki_kaehkoenen

Tiedustelut ja varaukset:
P. + 358 15 511 311

Heikki Kähkösen olutpruuvi: Suomalaiset käsityöoluet -Matka käsityöoluiden maailmaan

Hotelli Punkaharjun olutpruuvissa (olutkoulussa, olutastingissa) teemme matkan kotimaisten käsityöoluiden maailmaan. Maisteltavina on neljä erilaista olutta, jotka edustavat eri oluttyylejä.
Käymme läpi oluiden ulkonäköä, tuoksua, makua ja jälkimakua sekä maistelutekniikkaa. Samalla puhumme suomalaisesta oluenvalmistuksen perinteestä. Lopuksi pohdimme oluiden käyttöä ruoanvalmistuksessa, ruoan kaverina ja seurustelujuomana.
Oluttastingia isännöi kokenut olutkirjoittaja ja -kouluttaja Heikki Kähkönen.

Hinta:
45 €/henkilö, minimilaskutus 315 €. Hintaan sisältyy opastus ja maisteluoluet.

Kesto:
n. 1 h

Lisätietoja: Suositeltava ryhmäkoko 4–20 henkilöä. Erityisjärjestelyin voimme toteuttaa pruuvin jopa 50 henkilölle. Tuote on tarjolla ennakkotilauksesta päivittäin 22.6.2022 saakka. Saatavuus syyskaudella ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoa Heikki Kähkösestä esimerkiksi https://olutopas.info/olutwiki/henkilot:heikki_kaehkoenen

Tiedustelut ja varaukset:
P. + 358 15 511 311

Samppanjatasting

Kaikki samppanjat ovat kuohuviiniä, mutta kaikki kuohuviinit eivät ole samppanjaa. Ikiaikainen totuus on myös se, että samppanja ja naiset kuuluvat yhteen. Marlene Dietrich on aikoinaan hehkuttanut: ”Samppanjan nauttiminen saa tuntemaan, että on sunnuntai ja elämän parhaat päivät ovat juuri kulman takana”.

Hotelli Punkaharjun samppanjatastinginssa noustaan arjen yläpuolelle Mandois-talon samppanjoilla. Samppanjan saloihin johdattelee ravintolapäällikkö Max, jonka kanssa keskustellaan esimerkiksi samppanjoiden ominaisuuksista, kasvuolosuhteista ja eri vuosikerroista. Samppanjat nautitaan pikkusuolaisen purtavan kera.

Hinta:
55 €/henkilö, minimilaskutus 220 €. Hintaan sisältyy opastus, maistelusamppanjat ja pikkupurtava.

Kesto:
n. 1 h

Lisätietoja: Suositeltava ryhmäkoko 4–20 henkilöä. Tuote on tarjolla ennakkotilauksesta päivittäin. Samppanjatastingin voi myös yhdistää Saimin korkkarikouluun.

Tiedustelut ja varaukset:
P. + 358 15 511 311

Järjestämme erilaisia tastingeja, esimerkiksi kuohu-, valko- ja punaviinitastingeja tai cocktail- ja mocktailkouluja toiveiden mukaan. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan kokonaisuuden rakentamisessa.