Saimin luennot

Saimi Hoyerin  kansainvälinen ura maailman metropolien catwalkeilla kesti yli kymmenen vuotta. Nykyään hän toimii yrittäjänä ja hotellin johtajana Punkaharjulla ja tekee laajemminkin työtä suomalaisen matkailun ja luontomatkailun eteen. Tule kuulemaan mitä vuodet maailmalla opettivat, kuinka huippumallista tuli edelläkävijä-yrittäjä ja miten luonnosta voi ammentaa voimaa. Saimin luennot ovat saatavilla ennakkotilauksesta ympäri vuoden.

Saimin tie kansainväliseltä malliuralta Hotelli Punkaharjun yrittäjäksi -luento (1 h)

Tule kuulemaan Saimin jännittävistä vuosista maailmalla ja paluusta Punkaharjulle. Miten maailman muotisuunnittelijoiden haute couture -luomukset yllään vuosia kiitänyt huippumalli sairastui ja ymmärsi, miksi Punkaharju on niin erityinen paikka. Saimi kertoo, millaista on ryhtyä yrittäjäksi ja restauroida historiallinen hotelli uuteen loistoonsa. Millaisia vaikeuksia hän on kohdannut uudella urallaan ja mitkä seikat tekevät työstä niin palkitsevaa. Saimi puhuu myös naisen roolista yrittäjien maailmassa ja hänen työstään Punkaharjun matkailun tukemisessa.

Saimin mallitarina -luento (1 h)

Saimi toimi mallina lähes 10 vuotta muodin mekoissa: Milanossa, Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa. Nyt Saimi kertoo tarinansa noilta vuosilta niin hyvässä kuin pahassa. Mitä vuodet ulkomailla opettivat?

Elämä suuressa maailmassa oli hyvin hektistä ja yksinäistä. Mitkä asiat auttoivat jaksamaan raskasta työtä? Mikä riemu oli kävellä Givenchyn catwalkeilla tai miltä tuntui kun suuri työ peruttiin vain pari tuntia ennen näytöstä? Miltä tuntui tavata muotialan guruja ja alan valtiaita maailmalla? Mitä on tanssia puolialastomana milanolaisen tekojärven jäällä tai kävellä catwalkilla Afrikan aavikolla?

Saimi kertoo kohtaamisistaan muotimaailmassa: hullunkurisista sattumuksistaan niin catwalkeilla kuin kameran edessä, kuinka hän pääsi tutustumaan uusiin kulttuureihin ja kieliin ja kuinka hän oppi liikkumaan kameran edessä. Lähde mukaan jännittävälle matkalle Saimin seurassa!

Sieniretkellä Saimin kanssa -luento (1 h)

Koe iki-ihana luento Suomen sadoista metsäsienistä, ruokasienten tunnistuksesta, sienten säilönnästä sekä sieniruokien valmistuksesta. Kuka olisikaan parempi kertomaan Suomen metsän ihmeistä kuin terveytensä ja elämänsä metsän nimeen vannova, metsissä lapsuutensa viettänyt ja juurilleen Punkaharjulle palannut huippumalli Saimi Hoyer.

Saimi nostaa esiin sienten yllätyksellisen laajan makuskaalan, koskettavan herkän kauneuden ja kertoo, mistä sieniä lähdetään etsimään. Saimin vinkeillä löydät parhaat sienipaikat, tunnistat ainakin 20 ruokasientä ja saa monikäyttöiset vinkit niiden valmistukseen. Tämä lämminhenkinen luento sopii kaikille, varsinkin jos jaat Saimin sienestysfilosofian ”kaikki paitsi sienestys on turhaa!”.

Hinta:

kysy tarjous myyntipalvelusta!

Lisätietoja:

Lisämaksusta luennon oheen voidaan järjestää ruokailu tai pientä tarjoilua, ohessa viitteellinen hinnasto.

Kahvi tai haudutettu tee 3 €
Kahvit ja makea 9,9 €
Kahvit ja suolainen 9,9 €
Sieniveitsi 39 €
Sienikori 43 €
Sieniä ja ihmisiä -kirja 27 €

Tiedustelut ja varaukset:
P. + 358 15 511 311